İnternetten Para Kazanmak 2013 / Para Kazanma Yolları 2013

Unknown | 13:38 | 0 yorum


İnternetten Para Kazanmak 2013 adlı yazı dizisine hoşgeldiniz.İnternet yeni bir devir başlatan anket ile para kazanma sistemleri oldukça hızla büyümeye devam ediyor. 2011 yılı içerisinde Türkiye’den tam 38.500 kişi 1.540.000$ ödeme aldı. Peki siz ne yaptınız?
İnternetten Para Kazanmak 2013 / Anket Doldurun 
Caddelerde anket yapan kişileri mutlaka görmüşsünüzdür. Bu kişiler anket doldurarak para kazanan insanlardır. Bu tür anket yapan kişileri yollarda, sokaklarda daha az görmeye başlamanızın sebebini hiç düşündünüz mü? Bunun sebebi anket ajansları artık internetten onbinlerce kişiye dakikalar içerisinde mail yolu ile anket sorularını yollayarak cevaplarını 1 gün içerisinde toplayabiliyorlar. Bu mekanizma sayesinde zaman kaybı olmadan 1 gün içerisinde istediği anket cevaplarını alıyorlar. Anket ajanslarının internet üzerinden anket dolduran kişilere doldurduğu anket başına para vermesinin sebebide budur. Çok kısa bir sürede istediği anket cevaplarına ulaşabiliyor. Anket sorusunu soran örneğin bir binek araç firması Türkiye’de hangi tarz arabaların en çok tuttuğu konusunda bir anket yaptırtmak istiyor. Bu anketi yollarda gördüğünüz anketörlere vererek yaptırtmak iste hem çok fazla zaman kaybı olacak. Hemde oldukça maliyetli iş olacağından dolayı internetten mail ile anket yaptırtmak anket ajanslarının işine geliyor. İşte bu yüzden internetten anket doldurtmak büyük firmalarında işine geliyor açıkcası.  
İnternetten Para Kazanmak 2013 /  Adsense 
Benim kendi sitelerimdede uyguladığım adsense reklam yöntemi ile eğer kafanız biraz çalışıyor ve konu girmekten sıkılmam diyorsanız iyi gelirler elde edebilirsiniz.Adsense kazanç yonteminde olay arama sonuçlarında rakip sitelerden yukarda çıkarak güzel hit elde etmek ve hitlerin kendi kendilerini kazanca dönüşmesini izlemektir.Kesinlikkle tavsiye ettiğim ve uyguladığım bir yöntemdir.



Category: ,

0 yorum