İntikam Dizisi Barış Kim , Kimdir , Gerçek adı nedir , Yaşı

Unknown | 14:59 | 1 yorum

İntikam Dizisi Barış Denizci Kimdir,İntikam Dizisi Barış Denizci kim,İntikam Dizisi Barış Denizci resimleri,İntikam Dizisi Barış Denizci kaç yaşında,İntikam Dizisi Barış Denizci gerçek adı gibi sorulara cevap bu yazıdır.

Daha önce ”Yıldız masalı” dizisinde umur karakteri karşımıza çıkan ve genç kızların sevgilisi olan Can Sipahi 20 Ocak 1988 doğumlu bir oyuncu olarak karşımıza çıkıyor.Rıdvan Ege Anadolu Lisesi mezunu olan oyuncu 2007 Öğretmen Kemal dizisinde de oynamıştır.Ayrıca bir çok reklam filminde de rol alan oyuncu İntikam Dizisinde karşımıza Barış Denizci olarak çıkacak.Oyuncuya İNTİKAM’da başarılar dileriz.
Kanal D ekranlarında Ocak ayında başlanan ve başrollerinde Beren Saat, Nejat ve Mert Fırat gibi ünlü isimlerin yer alacağı İntikam dizisi merakla bekleniyor. İntikam dizisinin izlenme rekorları kıracağı düşünülür iken bizde sizlere İntikam dizisinde oynayacak olan oyuncuların gerçek adlarını ve bilgilerini paylaşıyoruz.



İntikam Dizisi Barış Kimdir Gerçek Adı nedir diye merak edenlere işte cevap; İntikam dizisi oyuncularından Barış’ın gerçek adı Can Sipahi’dir.


Can Sipahi intikam dizisinde Barış Denizci Rölünde yer almaktadır. Yakışıklı aktörümüzün dizideki rölünü sizlere biraz tanıtmak istedim.
Barış, Rüzgar’ın kardeşi, ailesinin en küçük üyesidir. Çoğunlukla sempatik ve neşeli bir hali vardır. Ağabeyi Rüzgar’ın aksine, sosyal ve eğlenceli bir insandır. Özel bir vakıf üniversitesinde, burslu okumaktadır. Annesi, Barış daha çok küçükken ölmüştür. Babasıyla ise, yaşının getirdiği sorunlar yüzünden, sağlıklı bir ilişki kuramamaktadır. Harçlığını kazanmak için, babasının sahip olduğu Yolcu isimli kafede çalışır. Arkadaşları da kendisi gibi orta sınıf ailelerin çocuklarıdır. Barış kompleksiz ve rahat bir genç adamdır. Ancak elde etmek istediği bir şey olduğunda, oldukça inatçı ve azimli birine dönüşür. Barış, Arsoy ailesinin kızları Cemre’yle tanıştıktan kısa süre sonra, Cemre’ye aşık olur.


Category: , , , ,

1 yorum: