Panasonic FZ-G1 ve JT-B1 / Fiyatı / Özellikleri

Unknown | 07:41 | 0 yorum


Panasonic CES, FZ-G1 Windows 8 kayrak ve 7-inç JT-B1 Android tablet burada onun Toughpad ailesinin iki yeni üyesi saptandı. Doğal olarak, şirketin bize şans tıknaz maymun bu çift ile Dokun olsun verince biz şans atladı. Kabaca iki misli daha az sağlam aracımızı kardeşlerinin bu siyah kauçuk köşeler ve çevresi ile bir sağlam inşa gümüş plastik kabuk - Her biri her Panasonic Toughbook ve Toughpad ile sahte bir görünüm var.

Biz bulmak için sürpriz olduğunu gemide Android 4.2 için başarısız biz fondled iki tablet daha küçük. Bunun yerine barut çift çekirdekli OMAP silikon onunla bizim kısa süre içinde sorunsuz mırıldanarak tutulması Ice Cream Sandwich, ile yüklendi. Parlama azaltırken, 10-inç kardeşi gibi biz geçen yıl gördüm, onun mat ekran renkleri kısar.Arka askısı isteğe bağlı bir aksesuar olsa da, biz elindeki cihazın güvenliğini sağlamak için onun cazibesini görmek ve tam bir popüler olacak bekliyoruz kurumsal müşteriler için add-on.
Panasonic FZG1 Windows 8 Pro and JTB1 Toughpad tablets handson

Bu arada, Windows 8 kayrak ekranı biraz daha parlak ve canlı olduğunu ve i5 onun Çekirdek bizi daha sorunsuz onun küçük eküri daha OS çinileri ile swiping vardı. Yapı kalitesi son derece katı elbette, ama hatırı sayılır ağırlık ile bir tablet sonuçları. Eğer eylem iki Toughpads görmek isterseniz, videoları bir çift aradan sonra bekliyor.

Mark Hearn bu makalede katkıda.

Category: , ,

0 yorum