Lumia 920 Değişik Kılıflar / Nokia 920 Farklı Kılıflar

Unknown | 10:57 | 0 yorum

Lumia 920 için beklenen haber geldi ve fakrlı değişik tasarımlı kılıflar hemen hemen her renk ile birlikte piyasaya sürülmeye hazırlandı.Önümüzdeki günler de satışına başlanacak.


Cep telefonu kullanıcıları için çoğu zaman pahalı cihazlarını korumak, onları kullanmaktan daha zahmetli hale geliyor. Bunun için başvurulan yöntemlerin başında ise tasarımcıların çıkardığı renk renk, desen desen telefon kılıfları geliyor. Ancak Nokia'nın son amiral gemisi Lumia 920 kullanıcıları, şimdiye dek böyle bir şansa sahip değildi. En azından resmi olarak...
Nokia kanadından gelen haberlere göre Finlandıyalı dev,resmi Lumia 920 kılıflarını yakın zamanda piyasaya sürmenin hazırlığını yapıyor. Nokia ilk etapta kırmızı ve mavi renkte sunmayı planladığı "yumuşak" Lumia 920 kılıflarını 25 Ocak'ta çıkaracak. Alternatif renklerin ise Şubat ayı gibi piyasada olması bekleniyor.
Yumuşak kılıflar 17 dolardan satışa sunulacak. Nokia'nın önceki Lumia modelleri için çıkardığı kılıfların kalitesine bakacak olursak, 920'nin de bu kaliteden bir hayli nasibini alacağını söyleyebiliriz.





Lumia 920 kılıfları çok yakında... - Nokia, amiral gemisi Lumia 920 için

Category: , , , , ,

0 yorum