OdeaBank Nedir? Hangi Ülkenin? OdeaBank Kimin ?

Unknown | 17:19 | 0 yorum

OdeaBank son zamanlarda reklamların çokca gördüğümüz reklam filmlerinde Hülya Avşar ın boy gösterdiği yeni Türkiye'ye giren bir banka.Bankanın Türkiye de boy göstermesi ile OdeaBank kimin ?,OdeaBank hangi ülkenin ? OdeaBank nedir ? gbi sorularla karşılastık ve bu sorulara cevap olsun diye bu yazı dizisini hazırlıyoruz.

Odeabank Nedir?

OdeaBank Bank Audi Kuruluşuna ait 11 farklı ülkede hizmet veren bir bankadır.Güçlü bir finansal ekonomisi vardır.Lübnan merkezlidir.

Ana hissedarımız Bank Audi, merkezi Lübnan’da bulunan ve 11 farklı ülkede var olan bölgesel bir gruptur. Kurumsal, ticari, bireysel, yatırım ve özel bankacılık da dahil olmak üzere bankacılığın tüm birimlerinde faaliyet göstermektedir. 2011 Aralık sonu itibariyle konsolide aktifleri 28,7 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir. 5 000′e yakın bordrolu çalışan sayısıyla Bank Audi Grubun hissedar tabanı, 2 500′ü aşkın hisse ve /veya Global Depo Sertifika sahibini kapsamaktadır. Global Depo Sertifikaları (GDR) hem Beyrut Menkul Kıymetler Borsası’na, hem de Londra Menkul Kıymetler Borsası’na kote olan Banka’nın Hisseleri Beyrut Menkul Kıymetler Borsası’na kotedir. Lübnan’ın en büyük bankası konumunda olan Bank Audi, bölgede faaliyet gösteren en büyük 20 banka arasındadır.




Category: , , , , , ,

0 yorum