Archos 97 Titanium HD Tablet Fiyati ve Özellikleri

Unknown | 11:41 | 0 yorum

Archos 97 Titanium tableti Ces 2013 de görücüye çıktı.Archos 97 Titanium Fiyatı hakkında ise kesin sözcükler kullanılmadı henüz.Archos 97 Titanium özelliklerine kısca değinelim.
Archoc Firması, 97 Titanium HD adını verdiği tableti duyurdu. Tablet 9.7-inç boyutunda ve 2560 x 1536 piksel çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif IPS LCD ekrana sahip. Çözünürlük noktasında tabletin keskin ve net görüntüler sunduğunu söyleyebiliriz.

Alüminyum bir yapı sunan 97 Titanium HD, Android 4.1 Jelly Bean ile çalışıyor. Güç birimini 1.6GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemcinin yanı sıra 1GB RAM ve Mali-400 grafik birimi oluşturuyor. 8GB depolama alanı sunan tablet 64GB’a kadar kart desteği sunuyor. 9mm kalınlığında ve on parmağı eş zamanlı olarak algılayan cihazın arka bölümünde Full HD kayıt destekli 5mp kamera yer alırken; ön bölümde ise 2mp kamera konumlandırılmış.
Fiyat noktasında herhangi bir açıklama yapılmazken tabletin kısa süre içerisinde raflardaki yerin alması bekleniyor.
Tablet ekran çözünürlüğüyle dikkat çekerken, Cortex-A9 yapısındaki çift çekirdekli işlemcisi ve 1GB RAM’i günümüz şartlarında geri kalmakta.
Archos ürünleri yurt dışında bütçe dostu fiyatlarla satışa sunulurken ülkemiz fiyatlandırması ise her zamanki gibi daha yüksek seyrediyor.


Archos 97 Titanium HD Tablet

Category: , , , , , ,

0 yorum