Samsung 7 Series Ultra Fiyatı / Özellikleri

Unknown | 20:18 | 0 yorum

Samsung 7 Series Ultra ile her şeyi düşünmüş..Laptopların tahtını sallayan bir ultrabook piyasa sürmeye hazırlanıyor.Samsung 7 Series Ultra Fiyatı hakkında ise henüz kesin bir şey söylenmedi.Samsung 7 Series Ultra Modelinde ses sisteminden tutunda 16 GB Ram a kadar Radeon ekran kartından tutun da i7 işlemciye kadar son çizgi bir tutum seyir ediyor.Ces 2013 ün en iddialı firmalarından olması beklenen Samsung sınırlanırını zorluyor bence.Samsung 7 Series Ultra Fiyatının hiç de ucuz olmayacağını özelliklerinden anlayabiliriz.

Samsung 7 Series Ultra Fiyatı :  Henüz kesin bir bilgi yok.

Samsung 7 Series Ultra Özellikleri :


Samsung'un dokunmatik ekranlı Ultrabook kategorisindeki yeni 7 SeriesUltra modeli, 13.3 inç büyüklüğündeki ekrana sahip. Full HDçözünürlüğündeki dokunmatik ekranla gelen ürün, hem ekran kalitesi, hem şıklığı, hem de performansıyla göz dolduruyor.
AMD Radeon HD 8570 Grafik Kartına Sahip
256 GB'a kadar SSD seçeneğiyle gelecek olan 7 Series Ultra, AMD'ninyeni nesil mobil grafik çözümü olan Radeon HD 8570 M'den gücünü alıyor.
İşlemci olarak da Intel'in üçüncü nesil Core i5 ve i7 modellerindengücünü alacak olan 7 Series Ultra, RAM miktarı opsiyonel olarak 16 GB'a kadar çıkartılabiliyor.
Windows 8 işletim sisteminin kurulu olduğu 7 Series Ultra üzerinde, 3 adet USB 3.0 çıkışı bulunuyor. Zengin donanım özelliklerine ek olarak, JBLtarafından yapılan dahili hoparlörlerle de dikkat çeken 7 Series Ultra ile sizleri başbaşa bırakıyoruz.


Category: , , , , , , ,

0 yorum