NVIDIA Project Shield / Fiyatı / Nedir / Özellikleri

Unknown | 11:11 | 1 yorum


NVIDIA Project Shield Ces 2013 tanıtıldı.NVIDIA Project Shield fiyatı ve özelliklerini paylaşalım.NVIDIA taşınabilir oyun konsolu, Proje Shield dünyaya tanıtan, baskın düştü birinde oyun konsolu üreticisi donanım bileşeni üretici geçiş yapılarak dün gece dünyayı şaşırttı.Xbox 360 gamepad adlı eğrileri ve PlayStation 3 DualShock 3 talihsiz analog çubuk yerleştirme, yeni ortaya Tegra 4 quad-core tarafından desteklenmektedir tüm karışımı benzer bir tam üzerinde oyun denetleyicisi üstünde oturan 5 inçlik bir "retina" HD dokunmatik ekran korteks A15 işlemci.Konsol Q2 2013 yılında gemi ayarlamak ve çalıştırmak için yapılmış Android oyunları için çarpıcı grafikler, yanı sıra NVIDIA GeForce Deneyim uygulama istihdam doğrudan akış seçeneğini vaat ediyor. Buhar Big Picture Modu entegrasyon dahili sadece Android oyunları değil, aynı zamanda tam PC oyunları, demektir. O Bu, açıkçası, etkileyici bir pakettir. Ama ispat hakkı, puding var?

Bizim ilk herhangi bir Tegra 4 cihazı ile hands-on, içinizin - - Bu sabah cihazla eller gitmek için bizim ilk şans var ve uzakta etkilendim geldi. Hızlı bir el olmanın ötesinde, 5-inçlik LED yüksek çözünürlüklü PC oyunlarının daha görsel olarak çarpıcı görünmesini sağlar. Most Wanted onu çalıştıran bilgisayarda yaptım daha Projesi Kalkanı ile ilgili daha iyi baktı: yalnız Şeffaf piksel yoğunluğu Need for Speed ​​Test koşmak anlamına geliyordu. Daha da önemlisi, sıfır algılanabilir gecikme olmuştur.

Kontroller gelince, Kalkan şeyler hantal tarafında biraz.Ekran katlanabilir hale getirmek için bir çaba olarak, kapaklı tarzı, tam gamepad altında olan, analog sopalarla vücuda battı vardır. Biz de gösterilemiyor denedim oyunları herhangi vermedi iken, bir Xbox 360 denetleyicisi, diyelim ki, biraz daha az rahat hissediyorum yaptı. Bu analog sopalarla DualShock 3-esque yerleştirme ya yardımcı olmuyor, ama ne yazık ki değişiyor gibi o görünmüyor - onlar fonksiyonu aşkına nerede çubukları vardır.

Category: , , ,

1 yorum:

  1. senin yaptığın işin içine tüküreyim. şu Google translatenin de üstüne...

    YanıtlaSil