Jongo S340B / Özellikleri / Fiyatı / Ces 2013

Unknown | 15:35 | 0 yorum


Jongo S340B Yeni piyacasa çıakcak olan bir ürün ve herkes bu üstün ürünün fiyatını ve özelliklerini merak ediyor.Jongo S340B özellikleri ve Jongo S340B fiyatı adlı konumuzda iyi eğlenceler.
Birçok cep dostu, çok odalı audio.Pure için şehir Sonos ana oyun bize en az bir büyük alternatif vermek istiyor düşünün. Onun yeni jongo hoparlör line radyo, podcast ve WiFi ile ev yerine, özel bir ağ üzerinden Saf Müzik abonelikleri için çoklu hoparlör akışı sunar ve tamamen ağ atlamak isteyenler için Bluetooth içerir.Yılın ilk çeyreğinde geliyor açılış jongo S340B taşınabilir hoparlör (sol) $ 229, ya da daha az olan sabit Maçtan daha yaklaşık 70 $ maliyet gerekmektedir: sisteminin yanı sıra, ev yayılan sesin geleneksel olarak yüksek maliyetlerini düşürmek için vaat ediyor: 3 rakip. Daha sonra yılın ilk yarısında gemi ne zaman bir referans noktası hemen hiçbir fiyatlandırma yöntemi olmamasına rağmen bir A140B ses-to-WiFi köprü (alt) ve 100W S640B amiral gemisi hoparlör (üst), Pure planlarını doldurmalıdır.
Pure unveils Jongo for lowcost multiroom audio, revamped Pure Connect app

Donanım ile paralel olarak, Saf Bağlan app eşleşen bir yenileme var.Yazılım güncelleştirmesi beklediğiniz jongo hoparlörlerin kontrolü getiriyor, ama aynı zamanda Audioboo kullanıcı-Kaydedilen konuşulan kelime içeriği ve dayak yolu ötesinde müziği bulmak için özel bir keşif alanı ile basit navigasyon, tie-ins vaat ediyor. Android ve iOS kullanıcıları ilk çeyreğinde uygulamaya erişimi olmalıdır. Amerikalılar, İngiliz ve Alman arkadaşlar bugün sahip olduğunuz hizmeti kullanmak için bazen 2013 yılında kadar beklemek zorunda kalacak olsa Saf Müzik, bir müzik mağazası ve sosyal bir dinleme bileşeni, yakın gelecekte uygulamayı ulaşmalıdır.

Category: , , , , , , ,

0 yorum