Cevap Soruda Yarışması Katılım Formu TRT 1 / Nasıl Başvurabilirim ?

Unknown | 13:13 | 0 yorum

Yarışma programlığının hızla büydüğü şu dönemde Cevap Soruda Yarışmasına ilgi artarak devam ediyor.Trt 1 Cevap soruda yarışmasına başvuru bilgileri ve katılım formu bu sayfada. Biribirinden farklı formatlarda yayınlanan yarışma programları, hem eğlendirmeleri hem de izleyenlere bilgi seviyelerini ölçme fırsatı tanıdığı için çok sayıda izleyiciye sahip olabiliyor. Bu yazımızın konusu başlıkta da görüldüğü üzere yakın zamanda TRT 1 ekranında yayınlanmaya başlayacak olan Cevap Soruda yarışma programı. Cevap Soruda yarışma programının sunucusu TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle izlenen Seksenler dizisinin başarılı oyuncularından Şoray Uzun. Aynı dizinin bir başka oyuncusu olan İlker Ayrık’ın sunduğu ve Kanal D’de yayınlanan Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasının izlenme oranlarını düşünürsek, Cevap Soruda yarışmasının izlenme oranının da yüksek olabileceğini düşünebiliriz. Cevap Soruda Başvuru Formu‘nu yazımızın devamında bulabilirsiniz.


Cevap Soruda Yarışması Başvurusu, Cevap Soruda Ne Zaman Başlıyor?, Cevap Soruda katılma formu,  Cevap Soruda başvuru yap, Cevap Soruda Yarışma Programı Başvurusu
Cevap Soruda yarışmasının başvuruları yayına başlamasına günler kala başladı.  Cevap Soruda Başvuru formunu aşağıdan doldurabilirsiniz.

Cevap Soruda Tanıtım Videosu






          Cevap Soruda Yarışması Başvuru Formu



Category: , , , , ,

0 yorum