Nova 3 Android Telefon Oyunu / Nova 3 Andoid Oyunu

Unknown | 23:53 | 0 yorum


Artık TElefonlarımızla bilgisayarlarımızdan daha fazla zaman geçirmeye başladığımız şu dönemlerde GameLofttan beklenen oyun Nova 3 Android Oyunu geldi !!
Popüler oyun yapımcılarından GameLoft‘un bir süredir heyacanla beklenen oyunu N.O.V.A 3 Android için Google Play Store‘daki 6.99$ fiyatıyla yerini aldı.
Mobil cihazlardaki FPS tarzı oyunlara farklı bir bakış açısı getiren N.O.V.A. 3 — Near Orbit Vanguard Alliance 2GB boyutu ile ne kadar kaliteli grafiklerin kullanıldığını da bir nebze gözler önüne seriyor…

N.O.V.A.‘nın daha önceki seri oyunlarına göre oldukça gelişmiş diyebileceğimiz serinin üçüncü oyununda; insanlığın hayatta kalabilmesi için mücadele veriyorsunuz. Tam anlamıyla bir savaşın içine düştüğünüz oyun görsel olarak harika diyebileceğimizgrafiklerinin yanında, oynanılabilirlik açısından da güzel bir deneyim sunuyor.
Oyunun genel özelliklerine bakacak olursak:
  • 10 farklı seviyede ve sürükleyici bölgelerde oynama imkanı,
  • Birçok farklı ekipman ve silah ile savaşırken, oyundaki savaş robotu gibi araçları da kullanabileceksiniz,
  • 6 farklı haritada 12 kişiye kadar Online (MultiPlayer) oynayabilme imkanı sunan oyun; Call of Duty’den de hatırlayacağınız; bayrak taşıma, serbest savaş gibi 6 farklı oyun moduna sahip. Sadece bu kadar değil; MultiPlayer oynadığınız arkadaşlarınızla, savaş sırasında aynı araçlara binerek mücadele verebiliyorsunuz,
  • Gerçek zamanlı gölgeler ve ışıklar, parçacık sistemi ve Ragdoll fiziği gibi grafik özellikleri sayesinde muhteşem bir oyun deneyimi.
N.O.V.A. 3 Görselleri
Gameloft N.O.V.A 3 Android  Gameloft N.O.V.A 3 oyunu  Gameloft N.O.V.A 3 silah
N.O.V.A. 3′ün oyun deneyimi ile ilgili videoya göz atabilirsiniz:
2GB boyutundaki oyunu; internet paketinizin bitmemesi açısından Wi-Fi bağlantınızdan indirmenizi öneririz. 6.99$ ücretiyle sahip olabileceğiniz oyunu Google Play Storeüzerinden buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.
Kaynak: androidhaber

Category: , , , , ,

0 yorum