Apple Ucuz İphone İçin Çalışıyor

Unknown | 14:32 | 0 yorum

Apple İphone kan kaybetmeye devam ediyor.Bunun üzerine daha ucuz İphone üretmeye karar verdiler.Yeni yılda daha ucuz iphone üretilmek için çalışmalar yapacaklarını açıkladılar.

Bu şarkı ve dans unuttun? Sen gerekir. Binbaşı haber ajansları uzak ve geniş Apple şimdi yıllar bir "ucuz iPhone" üreten olacağını ve birkaç taze söylentiler tekrar roiled duman var gibi görünüyor olduğunu iddia edilmiştir.Wall Street Journal bugün delil olarak sadece "madde ile tanıdık insanlara" gerekçe ", bir alt uç iPhone üzerinde çalışıyor" Apple olduğunu bildiriyor.Makale şirketi ", yıl boyunca böyle bir cihaz araştırdı" fakat bu keşif smartphone evren büyük bir şekilde değişmeye başlıyor şimdi daha yakın gerçeğe almak olduğunu belirtiyor.

Apple rumored to again be working on a cheaper iPhone, could arrive in late 2013Hikayeye göre, ucuz telefon "farklı, daha az pahalı gövdeli, standart iPhone benzer olabilir" - belki de yerine metal / cam polikarbonat plastik dayanan bir iPhone. Apple alt uç hitap aksine bu kesinlikle bulunuyor; netbook çılgınlığı tam kuvvet iken, o uzayda top oynamak için onun MacBook Air üzerinde köşeleri kesmek için belirgin dürtü direndi. Ve en yakın zamanda, onun küçük iPad fiyat Nexus 7 gibi eşleşen öğeleri yakın gelmedi.

Bu raporda sadece önceki gün yüzüne bir DigiTimes raporun bir maskeli rehash ise belirsizliğini koruyor, ancak ne olduğunu. Bu habersiz için, DigiTimes bir düşük-uç iPhone için bir sebebi varsa neredeyse sürece iPhone var gibi, daha da belirsiz için rivayet edilmiştir ki Apple söylentileri çivileme geldiğinde saf bir üne sahip ve verilen değil bu önceki kıyasla bu daha stok koymak.

Category: , , , , , ,

0 yorum