Hazard Top Toplayıcı Çocuğa Vurdu (Video )

Unknown | 20:32 | 0 yorum

Hazard Top toplayıcı cocuk vakasında özetle Hazard top toplayıcı cocuğa vurdu.Kupadanda elenen Chelsea Hazard ın Hareketi süs kaldı.Hazard Swansea Hareketi olarak medyaya geçti.

Chelsea ile Swansea City arasındaki İngiltere Lig Kupası Yarı Final mücadelesinde, Maviler'in kupadan elenmesinden çok Eden Hazard'ın top toplayıcı çocuğu tekmelemesi konuşuldu. Maçın hakemi Chris Foy, tereddüt etmeden 22 yaşındaki oyuncuya kırmızı kart göstererek onu oyun dışı bıraktı.
Maçın 79. dakikasında ismi Chris Morgan olan top toplayıcıdan topu almaya çalışan Hazard, Mogan'ın ısrarla topu vermemesi üzerine sertleşti ve genç top toplayıcıya tekmeler savurdu.
Olay sonrasında Morgan'ın acı çektiği görülürken, Chris Foy asistanının uyarısıyla kırmızı kartını çıkardı. Maç sınrasında mikrofonlara konuşan Swansea City'nin defans oyuncusu Ashley Williams, "Demba Ba top toplayıcının topu vermediğini söyledi. Onu çocuğu tekmelerken gördüm ve kimsenin bunu genç birisine yapmaya hakkı yok" ifadelerini kullandı.

Swansea Teknik Direktörü Michael Laudrup, takımın top toplayacılara top sakalaması yolunda direktif vermediklerini belirterek, "Sanırım topla birlikte bir darbesi oldu. Geriye düşmüşken oyuncular bu tip reaksiyonlar verilebiliyor" dedi.
Chelsea ise resmi twitter hesabından, "Futbol çılgınlığa mı gidiyor? Hazard topu geri vermek yerine onun üstüne yatan top toplayıcının altındaki topa vurduğu için oyundan atıldı" mesajını göndererek oyuncusunu savundu.
Eden Hazard'ın bu hareketinden sonra kaç maç ceza alacağı merakla bekleniyor.

Category: , , , ,

0 yorum