Emenikenin Fiyatı 42 Milyon !

Unknown | 13:46 | 0 yorum


Emenikenin fiyatı Ne kadar ? Fenerbahçeden 10 milyon euro ya transfer olan Emenike nin fiyatı 42 Milyon euro olduğu açıklandı.Yani kendi fiyatını 4 katından fazla ya katlayan Emenike Fenerbahçeye kiralanırsa Fenerbahçenın en pahalı futbolcusu olacak.


Geçen sene olaylı bir şekilde Fenerbahçe'den Rus takımı Spartak Moskova'ya 10 milyon Euro'ya transfer olan Emmanuel Emenike'nin bu yılki fiyatı 42 milyon Euro olarak açıklandı.


Rus Life Sport sitesinde yer alan habere göre Spartak Moskova, geçtiğimiz günlerde sözleşmesini uzattığı Emenike'yi isteyen birçok Avrupalı kulübün olduğunu ancak geçen sene iyi bir performans gösteren Nijeryalı golcüsünü 42 milyon Euro'ya verebileceğini yazdı.

Futbolcunun menajeri Erdem Konyar'ın açıklamalarında yer veren spor sitesi, Konyar'ın, Emenike'yi almak isteyenlerin 42 milyon Euro'yu gözden çıkarması gerektiğini söylediğini yazdı.

Konu ile ilgili görüşlerini belirten futbolcu Emenike ise, "Ben Spartak Moskova'da kalmaktan memnunum. Eskisi gibi Spartak'da başarılı olmaya odaklandım. Başlangıçtan beri buradaki ortam hoşuma gitti. Takımda her şey çok güzel, taraftarlar da mükemmel. Takım antrenörü benim için bir arkadaş ve abi gibi, takım yönetimi de gayet dost bir tavır sergiliyor. Bu sebepten dolayı sözleşmeyi uzatmaktan memnunum" şeklinde konuştu.

Category: , , , ,

0 yorum