POLONYA İÇKILERI KONUSU VE GENEL BILGI

Unknown | 17:59 | 0 yorum


Goldwasser – 1598 yılından beri bir ünlü Gdansk geleneği, Goldwasser içinde yüzen 22 karat altın gevreği ile karakterize özel bir simya iksiridir. Dünyanın en eski likörler biri, Goldwasser gizli tarifi anason, biber ve nane dokunuşlarla bir tatlı, ancak baharatlı tadı oluşturmak için birleştiren yaklaşık 20 kökleri ve otlar içerir. Biz votka içine patates dönüm yaratıcı yaratıcılık örneği olduğunu düşündüm de, altın varak ilavesi orta yaşlı bir pazarlama örneği olmuş gibi görünmektedir. Kimin aklına gelirdi.
Birincil kaynak olarak patates ile makyaj yapmak kanıtlanmış ustaları, Polonyalılar en iyi votka bazı tarih yüzyıllar birçoğu, dünyada mevcut uyum içine kendi beceri distillenir, erken Ortaçağ’dan beri üretim ve votka içme edilmiştir. Iki en çok kabul net Polonyalı votka markalarının herhangi bir alkol dükkanda bulabilirsiniz ikisi de Belvedere ve Chopin, olmalıdır.
Net vodka genellikle düğünlerde veriyor ve kokteyl karıştırma için ayrılmış iken, Lehçe votka örnekleme gerçek eğlenceli aromalı vodka olduğunu. Suyu (yüksek emasculating olarak) ile bira aksine, aromalı vodka her iki cins tarafından kucakladı ve bolca imbibed edilir. En barmenler bu Lehçe spesiyaliteleri bir çift ile sağlamak mümkün olmalı …
Krupnik – Popüler Polonya ve Litvanya, Krupnik bal ve otlar çok sayıda yapılmış bir tatlı votka olduğunu. Anne için bir şişe satın al – içme votka hiç bu kadar kolay olmaz. Kışın, sıcak krupnik sıcak su ile popüler kişisel buz çözücü olduğunu, limon ve direttiğini baharatlar eklenir. Sık sık bu kahve çekirdekleri içinde yüzer ateşe göreceksiniz. Dikkat …
Mead – Bu içecek Polonya’da bira gelişi öncesinde ve o zamandan beri favori olarak kalmıştır. Bal damıtılan, içki güçlü olmanın Poltorak (kralın tercihi) ile üç güçlü geliyor.
Nalewka – meyveler, otlar ve baharatlar ile lezzetlendirilmiş Varil yaşlı votka. A milli özel, en Lehçe içenlere bir noktada bu itecektir ve Downing güzel bir değişiklik düz şeyler yapar.
Podpiwek – Bu Lehçe kvası, bunu sipariş için alay olsa yaygın kullanılan bir ışık mayalı içecek. Adı olarak lightweights için en iyi alt-bira gibi çevirir.
Wściekły Pies – Mad Dog olarak çeviri, bu votka, ahududu şurubu, Tabasco oluşan öğrenci ve dört ayak üzerinde eve gitmek isteyen herkes tarafından tercih edilen bir vuruştur.
Wiśniówka – Şüphesiz en yaygın aromalı votka, wiśniówka bir, içmek için tehlikeli kolay, ucuz vişne aromalı bir çeşittir. Siz öğrenciler görürsünüz ve emekliler hem bar, hem de apartmanın avlu köşelerinde bir şişe paylaşımı dişsiz serserileri de o tepsileri satın.Greyfurt suyu bir sıçrama genellikle bu parlak kırmızı tekeşlilik kür tatlılık kesilerek eklenir.
Żołądkowa Gorzka – gibi bir şey çevirir onun çok adı nedeniyle ‘Acı Mide Votka,’ Żołądkowa Gorzka hatta sağlık en güçsüz tıbbi özellikleri kisvesi altında içmek için bir bahane verir. Otlar ve baharatlar ile lezzetlendirilmiş bir yaşlı, amber renkli votka, Żołądkowa eşsiz aroması ve daha önce denedi olasıdır hiçbir şeye benzemeyen tatlı baharatlı bir tadı vardır. Buz üzerinde yudumladı zaman inanılmaz lezzetli, en iyi zevk oluyor.
Zubrowka – Polonya’nın en popüler yurtdışı votka ihracatı biri, Zubrowka 16. yüzyıldan beri Doğu Polonya’da imal edilmiştir. Sınır (her şişe göründüğü bir bıçak) straddles ilkel Białowieża Orman özgü ot türü ile Aromalı, Zubrowka biçilmiş saman hafif bir koku ve olarak tarif edilmiştir ince bir tadı, rengi soluk sarı ’çiçek’ veya badem veya vanilya izleri sahip. Kendi kendine olduğu gibi nefis pürüzsüz, Zubrowka en çok elma suyu ile birleştirilmiştir – ‘. Tatanka’ adlı bir serinletici bir karışım

Category: , , , ,

0 yorum