LAST RESORT DIZISININ KONUSU

Unknown | 16:54 | 1 yorum

Last Resort Dizisinin Konusu,Last Resort Dizisinin Oyuncu Kadrosu ve Hakkında Genel Bilgi


LAST RESORT DIZISININ Oyuncuları(Oyuncu Kadrosu)


  • Daniel Lissing
  • Andre Braugher
  • Autumn Reeser
  • Scott Speedman
  • Camille de Pazzis
  • Daisy Betts
  • Dichen Lachman
Last Resort Dizisinin Konusu;
The Shield‘in yaratıcısı Shawn Ryan ve Dead Like Me yazar kadrosundan Karl Gajdusek’in senaristliğini üstlendiği Last Resort Dizisinin, nükleer füze atış emrini uygulamayan ve kaçak konumuna düşen bir grup ABD nükleer denizaltı mürettebatı ve onların yaşamlarını konu alıyor. Sainte Marina Adası’nda karaya çıkan ve NATO dinleme tesisini devralan 24 kişilik kafile kendilerini dünyanın en küçük bağımsız nükleer ulusu olarak ilan edecektir. Last Resort Dizisinin kadrosuna geçtiğimiz haftalarda katılan ilk iki isim denizaltı ekibinin komutanı Marcus Chaplin  karakteri ile Andre Braugher ve Navy SEALs olarak adlandırılan ABD birliğinin özel kuvvetlerinde görevli bir askeri canlandıracak Daniel Lissing olmuştu.
Daisy Betts Last Resort Dizisinde denizaltının cesur teğmeni Grace Shepard karakteri ile hikayede yer buluyor.. Aktris, dizi dünyasında öncelikle Avustralya dizisi Out of the Blue (Peta Lee) ve NBC dizileri Persons Unknown (Janet Cooper) ile Harry’s Law’daki (Bethany Sanders) karakterleri ile  biliniyor. Scott Speedman Last Resort Dizisinde hakkaniyetli ve dürüst bir kişiliğe sahip komutan yardımcısı Sam Kendal rolü ile yer alacak. 36 yaşındaki İngiliz aktör 1998-2002 yılları arasında Felicity‘de Ben Covington‘u canlandırmıştı.
Last Resort Dizi kadrosuna katılan diğer isimlerden Camille de Pazzis, denizaltı mürettabatı tarafından devralınan NATO dinleme tesisinde çalışan bir bilim araştırmacısını canlandıracak.Gelen haberlere göre Last Resort Dizisinin kadrosuna son katılan isim Dichen Lachman ise Last Resort Dizisinde denizaltı mürettabatının geldiği yerde yaşayan ve evi artık mürettebat için bir yerleşke haline gelen Tani karakterini canlandıracak. Bir kabile mensubunun kızı olan Tani, bir bara sahip olup akıllı ve tecrübesiz biri olarak tanımlanıyor. Son dönemde Surenkarakteriyle Syfy dizisi Being Human‘da izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden aktris, oyunculuk kariyerinde Dollhouse, Torchwood gibi yapımlarda bulundu.
Sony Pic Tv yapımcılığında hazırlanacak Last Resort Dizisinde,Green Lantern ve Casino Royale gibi filmlerin yönetmenliğini yapmış bir isim olan Martin Campbell, Last Resort’un pilot bölüm yönetmen koltuğunda bulunuyor.
Andre Braugher, Autumn Reeser, Scott Speedman, Camille de Pazzis, Daisy Betts ve son olarak Dichen Lachman‘ın Last Resort kadrosuna katılan yeni isimler oldukları açıklandı

Category: , , , , , ,

1 yorum:

  1. Bravo diyorum . Ben de bu dizi icin tanitim yazisi hazirlarken yaziniza rastladim. Bu kadar detayli bilgiye imdb ve wiki de rastlamamistim. Tebrik ederim

    YanıtlaSil