Fantasy for Camera 360, Android Kamera Uygulaması indir

Unknown | 11:25 | 0 yorum

İşte telefondki kameranın daha çok hoşumuza gitmesini sağlaaycak bir android uygulaması.Fantasy for Camera 360 !
Bu program ile kameramızı daha çok seveceğiz ..
Birçoğumuz telefon alırken ilk performans gücüne daha sonra da kamera kalitesine bakarız. Şu zamanlarda bir fotoğraf makinesi kalitesinde çekim yapan ve hatta birçok fotoğraf makinesinden bile kaliteli çekim yapan Android telefon ve tablet piyasada bulunuyor. Tabi insanlar artık sadece çekim yapmaktan sıkılarak bu çekimlerini farklı efektlerle güçlendirmek istiyorlar. Bizde bu düşünce ile yola çıkarak sizlere Camera360 ′a ek olarak sunulan bi uygulamadan bahsedeceğiz. Bilmeyen arkadaşlar için söylemek isterim ki Camera360  uygulaması şimdiye kadar ki Google Play Store üzerinde en iyi sunulan fotoğraf efekt uygulamasıdır. Bu paket ile birlikte uygulamanın kalitesi kat kat artış göstermiştir.

‘Fantasy’ for Camera360 Android  uygulamasını kullanmak için:

İlk olarak Camera360 uygulamasını kurunuz. Uygulamayı indirmek için bu yazımızı kullanabilirsiniz:

Camera360 uygulamasını indirip kurduktan sonra bu yazımızda sizlere tanıttığımız ‘Fantasy’ for Camera360 uygulamasını indirip kurunuz. Daha sonra Camera360 uygulamasını açınız ve Scenes kısmından yüklenen efektlerden birini seçerek kameranız ile resim çekmeye başlayabilirsiniz. ‘Fantasy’ for Camera360 uygulamasını indirmek için en alt kısımda verdiğimiz bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Camera360 uygulaması üzerine fantastik efektler eklememizi sağlayan ‘Fantasy’ for Camera360 uygulaması Google Play Store üzerinde ücretsiz olarak sunulmaktadır. Uygulamayı kullanmanız için Android 1.6 ve üzeri sürüme sahip Android telefon veya tablet sahibi olmanız yeterlidir. Bu yazımızın konuğu olan bu uygulamayı indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Bir sonraki Android uygulamaları yazımızda görüşmek dileğiyle.

Category: , , , ,

0 yorum