Boomcase! Müziğe Doymak Elinizde.Bavul + Boomcase! 2013 Teknoloji Gündem

Unknown | 23:12 | 0 yorum


Çok şık tasarlanmış ve taşıma sapı olan bir bavulun içine çok iyi kaliteye sahip hoparlörlerin monte edildiğini, içine şarj edilebilir bir batarya konduğunu ve envai çeşit bağlantı seçeneği sunulduğunu hayal edin… İşte Boomcase!
1950’lerin taşınabilir çantalı pikaplarından esinlenilerek geliştirilmiş olan Boomcase, müthiş bir sese sahip ve en önemlisi de şarj edilebilme özelliği ile göz dolduruyor.
Şirketin kurucuları Dylan ve Dustin Odber, uzun yıllar pille çalışıp taşınabilir müzik sistemleri üreten bir şirkette çalışmış. Fakat ürettikleri sistemlerin ses kalitesi ve çalma süresinden hoşnut olmadıkları için, kendi şirketlerini kurmaya karar vermişler. BoomCase’leri üretirken iki ana amaçlarının olduğunu söylüyor: İyi ses ve şarj edilebilme özelliği…
Boomcase’in en güzel özelliklerinden biri de elinizdeki ses çıkaran hemen her şeye bağlanabilmesi. IPod, IPhone, Ipad, Netbook, Notebook, Macbook…
Tek bir şarj ile tam 12 saat kesintisiz müzik zevki vaat eden BoomCase, doğaçlama gelişecek bahar ve yaz partilerinde vazgeçilmez olmaya aday bir ürün. Üstelik taşıma sapıyla istediğiniz yere götürmek de kolay.

Category: , , , , , , ,

0 yorum