Warm Bodies 2013 Filmi Konusu

Unknown | 09:53 | 0 yorum

Warm Bodies Filmi 2013 Yazı Dizisi

Sıradanlaşan Zombi Filmlerine bir başkaldırış olarak değerlendirebilir.Bu sefer zombiler karşımıza korkutucu sıfatlarının yanı sıra komedi unsurlarıyla çıkacaklar.Warm Bodies Filmi içerisinde korku,komedi,dram ve aşk 4 geninin barındırmaktadır.Başroldeki arkadaşımızın müthiş rol yaptığını sadece fragmanı izleyerek söyleyebiliriz.Kesinlikle izlemeniz gereken,zombi filmlerine bakış açısınızı deiştirebilecek,bıkmışlığınızdan arındırabilecek bir film.

Warm Bodies Filmi Konusu 


Warm Bodies Filmin yönetmenliğini Jonathan Levine yapmaktadır. Başrollerde ise Nicholas Hoult, Teresa Palmer John Malkovich yer almaktadır.
Warm Bodies Warm Bodies Isaac Marion’ın ılk romanıdır. Kitap, Seattle Post Intelligencer tarafından zombi aşk romanı olarak nitelendirilmektedir ve William Shakespeare’in Romeo ve Juliet eseriyle benzerlikler içermektedir. Seattle’lı yazar, romanı ilk olarak kendi yayımladı ve şahsi web sitesinden sattı. Simon and Schuster’in bir bölümü olan Atria Kitap 2010′un başlarında kitabın yayım haklatını aldı.

R bir zombidir. Zombi kıyameti sonrası, yıkılmış binaların, paslanmış arabaların, kırılmış camların ve terkedilmiş gökdelenlerin olduğu Amerika’dan geçer. Sadece homurtularla ve basit hecelerle konuşabilir ve içerdiği hafızalardan dolayı insan beyni arzular. İntihara meyilli bir gencin beynini yedikten sonra R gencin sevgilisi Julie Grigio’ya aşık olur. R Julie’yi kesin bir ölümden kurtarır ve barınağına getirir. Julie ise buradan ayrılır, R ayakta kalan en büyük insan yerleşkesi olan Citi Stadium’a kadar onu takip eder.

Aktör Nicholas Hoult Jonathan Levine’ın yazdığı ve yönettiği uyarlama filminde R’yi oynamak üzere seçildi. Filmde aynı zamanda Teresa Palmer Julie Grigio’yui, Rob Corddry M’yi ve John Malkovich General Grigio’yu canlandırdı. Dav Franco, Analeigh Tipton ve Cory Hardrict de filmde rol alan oyuncular arasında yer aldı.

Twilight Saga’nın arkasındaki studio, Summit Entertainment bu filmin de arkasında bulundu. Filmin yapımcıları Bruna Papanadrea, Dabid Hoberman ve Todd Lieberman ve yapım yönetmenleri Laurie Webb ve Cori Shepherd Stern. Zombiler filmde gerçek manada konuşmuyorlar dolayısıyla duygularını ifade etmek için yoğun bir şekilde değişik seslendirme teknikleri kullanılıyor. Yönetmen Levine Warm Bodies’i Montreal’de Eylül 2011′de çekmeye başladı 

Warm Bodies Filmi  Oyuncu Kadrosu

Nicholas Hoult, Teresa Palmer John Malkovich
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Warm Bodies 2013 Filmi Fragmani




Diğer Film İncelemeleri;

Hansel and Gretel Cadı Avcıları Filmi Konusu

Category: , , , , ,

0 yorum