Amerika Incirlik Ussune A - 10 Ucaklari gonderdi

Unknown | 01:37 | 1 yorum

Amerika Incirlik Ussune A - 10 Ucaklari gonderdi

Amerika Incirlik Ussune A - 10 Ucaklari gonderdi ABD\`nin ırak şam islam Devleti\`ne (ışiD) karşı operasyonlara katılması için incirlik üssüne düşük irtifada uçan ve tank avcısı şekilde adlandırılan A-10 uçaklarını gönderdiği belirtildi.Amerika Incirlik Ussune A - 10 Ucaklari gonderdi
 Harekata eklenen uçakların Suriye\`de yeni oluşturulan Arap koalisyonunu desteklemesi bekleniyor.
ABD\`nin Suriye\`de kullandığı F-16 ve F-22 tipi uçaklardan değişik şekilde A-on uçakları düşük irtifada ve görece daha yavaş uçuyor ve bu nedenle de güçlü bir zırhı olmasına rağmen karadan açılan tayyare savar ateşine karşı daha savunmasız bulunduğu ifade ediliyor. A-10 uçaklarının taşıdığı mühimat tank gibi zırhlı araçların imhasında kullanılıyor.
TıKLAYıN - iNCiRLiK ABD içiN sebep VAZGEçiLMEZ üS?
AFP\`ye bilgi sağlayan ABD\`li bir yetkili, yeni uçakların ışiD karşıtı koalisyon güçlerinin kapasitesini artıracağını vurgulasa da \"Bu uçakların kullandığı uçuş metodları itibariyle diğer harp uçaklarına kıyasla risk daha fazla\" dedi.
ABD\`nin Suriye ya da uzak\`ta daha önce A-10 uçaklarını kullanıp kullanmadığı bilinmiyor.
ABD hava kuvvetlerinin son adımı Rusya\`nın Suriye\`de hava operasyonlarına başlamasının ardından ve iki ülkeye ait uçaklar içinde \`istenmeyen durumların\` yaşanmaması için iletişim kurulması kararından sonra geldi.
AFP\`ye konuşan ABD\`li yetkili, A-10 tipi uçakların Suriye\`nin kuzeyinde ışiD\`e karşı savaşan muhalif grupların desteklenmesinde kullanılabileceğini ifade etti ve yeni oluşturulan Arap Koalisyonunun bu gruplardan birisi olabileceğini söyledi.
Washimgton geçen hafta Suriye\`deki Kürt güçlerine yakın duran Arap Koalisyonuna yaklaşık 50 tonluk silah ve mühimmat yardımı yaptığını teyit etmişti.


Category: , , , ,

1 yorum:

  1. Burada güzel bilgiler, burada Malezya'daki Giyim İşimi genişletmek için bir kredi almaya çalışırken tüm deneyimlerimi sizinle paylaşmak istiyorum. Kısa süreli hastalığım nedeniyle işimin düşmesi gerçekten çok zordu, sonra iyileştiğimde, yeniden başlamak için bir fona ihtiyacım vardı, bu yüzden Finansman Hizmetinde bir kredi danışmanı memuru Bay Benjamin'e rastladım Bana sordu İş projemden ve ona zaten One'a sahip olduğumu söyledim ve sadece 200.000,00 USD krediye ihtiyacım vardı, doldurmam için bana form verdi ve ayrıca bana birkaç gün içinde Geçerli Kimliğimi sordu Transfer yaptılar ve kredim verildi. Orada gösterilen çabayı gerçekten takdir etmek istiyorum, ayrıca bunu iş kredisi veya diğer finansal konularla iletişime geçerek Bay, Benjamin ile iletişime geçmeye çalışan herkese ulaştırmaya çalışın E-posta: 247officedept@gmail.com O da WhatsApp İletişim: + 1-9893943740.

    YanıtlaSil