Philips 42PFL6008 Ne Kadar Özellikleri Fiyatı Full İnceleme

Unknown | 19:08 | 0 yorum



Ünlü firmalar, en iyi TV'lerinden sıkça bahsetseler de çoğumuz, 1.000-2.000 TL aralığındaki televizyonlarla ilgileniyoruz. Sesli kontrol, ultra HD gibi şimdilik lüks olan özellikler ise çoğumuzu ilgilendirmiyor. Bu yazımızda incelediğimiz LED arka aydınlatmalı 42 inç'lik Philips 42PFL6008, size küçük bir ek masraf karşılığında, yaklaşık 2.500 TL'ye eşsiz bir TV sahibi olma ayrıcalığı tanıyor.

TV'nin en çok dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi Ambilight. Philips'in uzun zamandır TV'lerine eklediği bu teknoloji, ekranın kenarlarından renkli ışıklar yaymasını sağlıyor. Ekrana uygun olarak yayılan bu renkler, TV'nizin arkasındaki duvara yansıyarak rahatlatıcı ve dinamik bir ışık gösterisi sunuyor.

Philips 42PFL6008'in yapı kalitesi ise gerçekten çok iyi. Philips, TV'de gerçek bir metal tasarımı kullanmış. TV'nin ön yüzünü tek parçalık bir cam kaplarken, alt tarafta 18mm genişliğinde fırçalı metalden oluşan bir panel bulunuyor. Kenardaki siyah "ekranın" uzunluğu ise sadece 11mm.

TV'nin derinliği ise 32.5mm ile oldukça ince. Ancak Philips 42PFL6008'in tasarımındaki en etkileyici şey, bizce bizce TV ayakta tutan ve kendini hiç belli etmeyen stand.

Philips'in üst seviye TV'lerini tanıtırken sıkça bahsettiği yüksek kalitedeki çok sağlam yapı, bu TV'de de mevcut. Ekranın orta kısmının altında bulunan Philips logosunu çevreleyen panel ise bizce ışığı gereğinden biraz fazla yansıtıyor.

Category: , , , , , , ,

0 yorum