Apple Smart Watch - Apple Akıllı Saat

Unknown | 13:44 | 0 yorum


Apple Smart Watch - Apple Akıllı Saat telefon ve saat etkileşminde üstün performans sağlayacak.Apple Smart Watch - Apple Akıllı Saat dört gözle beklediğimiz bir ürün.
Sony'den sonra akıllı saat olayına el atma sırası apple firmasına geldi.Sony Smart Watch yaklaşık 250 TL ye sahip olunabilen bir cihaz.Apple bu ürüne ne kadar satabilecek merak konusu.Apple ve İntel ortak çalışması oalcak olan bu saat günlük yaşantımızı kolaylaştıracak.
Son gelen haberlere göre Intel ve Apple'ın, iOS cihazlarıyla Bluetooth üzerinden etkileşecek bir kol saati hazırllıyor.Saat telefonla bağlantılı olacak ve kullanıcıların Siri yardımı ile kol saati üzerinden telefonu kontrol etmesi mümkün olacak. Kısaca Açıklayalım;Her hangi bir çağrı geldiği zaman bunu kolumuzda görebiliyoruz ve arayan kişiye göre istersek cevaplıyoruz istersek meşgule atabiliyoruz ve dilersek daha önceden belirlenmiş otomatık hazır cevaplardan birini seçip arayan kişiye saat ile gonderebiliyoruz.Tüm bunların en güzel yanı telefon çantamızdan hiç çıkarmıyoruz,her şeyi saat aracılığı ile yapıyoruz.
Cihaz %70 bir ihtimal ile 2013'ün ilk 6 ayında piyasaya çıkması bekleniyor.

Category: , , , ,

0 yorum