Eden Hazard Kimdir , Resimleri , Videoları,Transferi Chelsea

Unknown | 11:16 | 0 yorum

Eden Hazard Transfer ücreti,hakkında bilinmeyenler,Eden Hazard hakkında genel bilgi yazı dizisi

Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu Chelsea, Lille forması giyen Eden Hazard'la her konuda anlaştıklarını ve oyuncunun gelecek sezondan itibaren kadrolarında olacağını duyurdu.

Transferin gözde isimlerinden olan ve Lille formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri çeken Hazard, daha önce yaptığı açıklamada yeni takımının Chelsea olacağını ifade etmişti.




Chelsea, kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı duyuruda 21 yaşındaki oyuncunun kendisi ve kulübüyle her konuda anlaşıldığını duyurdu. Hazard'ın sağlık kontrollerinden başarıyla geçtiği ve Temmuz ayından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağı ifade edildi.

Hazard, transferinden dolayı son derece mutlu olduğunu açıklarken, ""Buraya geldiğim için çok mutluyum. Burası harika bir kulüp, başlamak için sabırsızlanıyorum. Önceliğim oynamaktı ve bunu Chelsea'de yapabilirim. 21 yaşında Real ya da Barça'da bu kolay değil. Aslında önce Manchester'ın 2 kulübüyle irtibattaydım. Ama sonra Chelsea ŞL'yi kazanınca, bu iyi bir fırsat olacak, diye düşündüm." ifadelerini kullandı.

Eden Hazard, geride bıraktığımız sezonda Lille formasıyla 48 maçta 21 gol atarken, 18 de asist yaptı.




Category: , , , , , , , ,

0 yorum