CHICAGO FIRE DIZISININ KONUSU,CHICAGO FIRE DIZISI HAKKINDA,CHICAGO FIRE DIZISININ OYUNCU KADROSU

Unknown | 16:21 | 0 yorum

Chicago Fire Dizisinin Konusu,Chicago Fire Dizisi Hakkında,Chicago Fire Dizisinin Oyuncu Kadrosu

NBC kanalının  pilot bölüm siparişini verdiği  Chicago Fire Dizisinin oyuncu kadrosuna şu ana kadar 3 isme sahiplik ediyor.
            Law & Order Dizisinin yaratıcı olan  Dick Wolf’un  yapımcılığını yürüteceği aksiyon temalı Chicago Fire Dizisinin konusui ‘Windy City’ olarak bilinen Chicago’da görevli  itfaiye takımının kahraman rolune soyunan kadın ve erkek görevlilerini konu edinicek.
            Chicago Fire Dizisinin kadrosundaki  Taylor Kinney , Chicago itfaiye ekibinin  takım teğmeni Kelly Severide karakteri ile karşımıza çıkacak.Chicago Fire Dizisinde Kelly  adrenalin bağımlısı ve en tehlikeli durumların içine korkusuzca atlayan birisi olarak tanımlanıyor. 30 yaşındaki yakışıklı aktör son dönemde  popüler dizi The Vampire Diaries‘da Mason Lockwood ve Showtime dizisi Shameless‘da Craig Heisner karakterlerini canlandırmıştı. 
Eamonn Walker, Chicago Fire Dizisine geçtiğimiz günlerde katılan ilk oyuncu olmuştu.Gelen haberlere  göre Walker Chicago Fire Dizisinde emekliliğini düşünen altın eldiven amatör boks şampiyonu olmuş şef Walter Boden karakterini oynuyacak. 49 yaşındaki  aktör dizi kariyerinde özellikle 1997′den 2003′e kadar yer aldığı HBO draması Oz (Kareem Said) ve ABC’nin kısa ömürlü hukuk draması The Whole Truth‘daki (Terrence ‘Edge’ Edgecomb) karakterleri ile biliniyor.
Monica Raymund ise Chicago Fire Dizisinin kadrosuna katılan ilk aktris oldu. Gelen haberlere göre Raymund Chicago Fire Dizisinde kendisini işine adamış, hızlı ve cesur bir sağlık görevlisi olan Gabriella karakterini sahiplenecek. 25 yaşındaki aktris dizi hayatında daha önceden Lie To Me (Ria Torres) ve The Good Wife (Dana Lodge) gibi dizilerle karşımıza çıkmıştı.
                Derek Haas ve Michael Brandt ikilisi senarya koltuğunda yer alırken, Chicago Fire’ın pilot bölüm yönetmen koltuğunda ise Jeffrey Nachmanoff (Homeland) bulunacak. Dick Wolf ile beraber Brandt, Haas, Peter Jankowski ve Danielle Gelber dizinin idari yapımcı kadrosunda bulunuyor.

Category: , , , ,

0 yorum