Dr driving hilesi hakkında detayşo bilgi sahibi değilim ancak çok detaylı anlatımların bulundugu bir siteye yönlendirmeme izin verin sizi.Dr driving hilesi hakkında tüm bilgi ve hileleri içinde barındıran ve daha bir cok oyun hilesi ve videosunu izleyebileceğiniz bir site.

Hilesihile.com
Fatih Dizisi Ne zaman Başlıyor ?

fatih dizisi, Fatih Dizisi dahan, Fatih Dizisi gamze özçelik, Fatih Dizisi oyuncu haberleri, Fatih Dizisi oyuncu kadrosu, Fatih Dizisi oyuncuları, fatih dizisi bunlar google aramalarımız.

Fatih Dizisi şuana kadar yapılmış en yüksek bütçeli dizi yapımı olma yolunda ilerliyor.Yapılan oyuncu transferleri ve çekimler bunu doğrular nitelikde.Hatta kadın gorunumlu erkek oyunuc bile getirdiler bu dizi için.Şimdilerdeki en büyük soru ise Fatih Dizisinin ne zaman başlayacağı yönünde.Fatih Dizisi yayın tahiri hakkında çeşitlik spekülasyonlar var ancak kesin olarak şuan çekimleri devam etmek olan dizi eylül ayını bulacağı tahmin edilmektedir ilk bölüm yayın tarihi için.

Fatih Dizisi,Fatih Dizisi oyuncuları,Fatih Dizisi oyuncu kadrosu,Fatih Dizisi oyuncu haberleri,Fatih Dizisi dahan,Fatih Dizisi gamze özçelik


Med Yapım’ın imza attığı Türk televizyon tarihinin en yüksek bütçeli dizisi olduğu iddia edilen ‘Fatih’ için hazırlıklar sona gelindi. Kanal D’de yayınlanacak olan dizinin çekimlerine temmuz ayının son günlerinde başlanacak. Çekimler için Beykoz Kundura Fabrikası’nda kurulan platoda çalışmalar iki katına çıkarıldı. 130 kişi gece ve gündüz durmadan çalışarak seti hazır hale getirmeye çalışıyor.



Fatih dizisinin çekimleri yakında başlayacak. Oyuncular toplanarak ilk okuma provasını yaptılar.
2. Fatih’i Mehmet Akif Alakurt Canlandıracak
2. Fatih’i Mehmet Akif Alakurt Canlandıracak
Adanalı Dizisinde herkese dayak atması ile ünlü “Maraz Ali” rolündeki Mehmet Akif Alakurt Fatih Dizisinde Fatih’i canlandıracak.
3. Muhteşem Yüzyıl’ın Karşısında Yaratıcılıktan Uzak İsimli Bir Dizi: “Fatih”
Muhteşem Yüzyıl gibi zekice ve marka olmaya çok müsait bir dizinin yanında“Fatih” gibi sıradan yaratıcılıktan uzak bir isim dizinin daha başlamadan iddiasını düşürüyor. Daha zekice bir isim konmalı.
4. Sen Ne Zaman Padişah Oldun “Maraz Ali”?
Fatih rolünü oynayacak olan Mehmet Akif Alakurt, önceden Adanalı dizisindeki sinirli, karizmatik hırsız Maraz Ali rolündeydi.
5. “Fatih” Dizisi Kanal D’de Yayınlanacak
5. Fatih Dizisi Kanal D’de Yayınlanacak
Diziler konusunda bu sene pek istediği performansı gösteremeyen Doğan grubuna ait Kanal D, doğuş grubuna ait Star Tv’den buyönü ile geri kalmıştı. Özellikle Muhteşem Yüzyıl dizisi ile çarşamba günlerini Star tv kilitliyordu. Kötü gidişedur demek isteyen Kanal D, kesenin ağzını açmış gözüküyor.
6. Projenin Arkasında Fatih Aksoy Var
6. Projenin Arkasında Fatih Aksoy Var
Fetih 1453 filminin yapımcısı fatih aksoy diziye dönüştürerek güzel bir işe daha imza atacağa benziyor. Fetih 1453 oldukça kaliteli bir olarak karşımıza çıkmıştı.
7. Dizinin Yapımcılığını Fatih Aksoy’a Ait Medyapım Yapacak
7. Dizinin Yapımcılığını Fatih Aksoy’a Ait Medyapım Yapacak
Medyapım daha önce Doktorlar, Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu, Karadağlar ve Umutsuz Ev Kadınları gibi dizilerin yapımını üstlenmiştir. Doktorlar dizisi show tv’de şimdi de fox tv’de gece gündüz yayınlanarak insanlara gına getirmişti.
8. Recep İvedik Sayesinde
Fetih 1453 filmi, Recep ivedik filminden kazanılan milyon dolarlarla çekilmişti. Kültürsüzlük yönünden eleştirilen Recep ivedik filmi, Türk tarihinin en kaliteli ve en yüksek bütçeli filmlerinden birinin çekilmesine olanak kılmış. Şimdi “Fatih” dizisi de Fetih 1453 filminden gelen tecrübe ile ortaya konacak. Recep ivedik’in bunda önemli bir rolü olduğunu unutmamak da gerekli.
9. Dizinin Yönetmenliğini Merve Girgin Yapacak
Merve Girgin
Merve girdin daha önce doktorlar filmini de yönetmişti.
10. Gamze Özçelik de Oynuyor
gamze-ozcelik-ten-harem-zammi
Gamze Özçelik’in Arka Sokaklarda’ki Rıza Babanın ekibinden neden ayrıldığı belli oldu.
11. Dağhan Da Oynuyor
fatih dizisi Dağhan Külegeç
Kavak Yelleri ile ünlenen Dağhan Külegeç survivor’daki performansından sonra şimdi de Fatih dizisinde rol alacak.
işin ilginç yanı Kavak Yellerindeki rol arkadaşı Pelin Karahan’la rakip tarihi dizilerde önemli rollerde oynayacak olmaları. Pelin Karahan yeni sezonda Muhteşem Yüzyıl’da Mihrimah Sultan rolünde en önemli ikinci karakter olarak yer alacak.
12. Hande Soral
Hande Soral
küçük kadınlar dizisinde ünlendi. Komedi Dükkanı taytanik bölümünde sahneye çıkmıştı.
13. Bu Çocuğu Tipi Tam Saraylara Layık
Birkan Sokullu Fatih Dizisi
Birkan Sokullu da Fatih dizisinde oynayacak. Zaten görünüşü itibari ile Osmanlı Soyundan birine benzemiyor değil. “Hünkarım” diye eğilmesini hayal edebiliyoruz.
14. Seda, Dizi Çok Güzel Sen de Gel
Gülbahar Hatun Seda Akman
Seda Akman, Teoman’ın garip filmi Balans ve Manevra’da oynamıştı. Bir ara Behzat Ç. dizisine girip çıktı. Bu dizide ilk ölecek harem kızlarndan biri rolünde olacak gibi.
15. Salih Bademci Bu Sefer Zamanın Çok Gerisine Gidiyor
salih-bademci_2_Bayezid
Salih Bademci , Öyle bir geçer zaman ki dizisinde hakkı yenilen iyi kalpli Hakan rolünde izleyicileri hüngür hüngür ağlatmıştı. Şimdi Fatih dizisinde muhtemelen harem ağası rolünde oynayacağa benziyor.
16. Kadın Görünümlü Erkek Manken Çok Tartışılacak
Andrej Pejic ’Fatih’ dizisi
Kadın görünümlü erkek manken Andrej Pejic de “Fatih” dizisinin oyuncularından. Harem ağası rolünde oynayacağa benziyor. Ancak Osmanlı ile ilgili bir dizide böyle bir karakter seçimi eşcinsellik üzerinden tartışmalara sebep olacak gibi. Reyting konusunda çok usta olan Fatih Aksoy’un böyle bir karakteri bilerek seçmiş olması da ihtimal. Böyle bir karakterle gelecek tartışmaların dizi daha başlamadan reytingini garanti altına alabileceğini düşünmüş olabilir.

Motorola'nın bombası Moto X'i, tanıtım etkinliğinde deneme fırsatı bulduk! İşte ilk izlenimlerimiz!

moto x, motorola, ön inceleme, gövde, kasa, kasa, gövde, telefon,
Motorola'nın Perşembe günü resmi olarak tanıtılan cebiMoto X, sayısı hızla çoğalan Android'li cepler arasından çıkabilmek için farklı bir şey deniyor. Moto X, teknik özelliklerden çok kullanıcı deneyimine yoğunlaşıyor ve aslında bununla diğer Android üreticilerine de bir mesaj gönderiyor.
Moto X'te hevesimizi kıran ilk detay, cihazın en son Android 4.3 yerine Android 4.2.2'yle gelmesi oldu. Android 4.3'ün ardından ismi pek anılmayan Android 5.0'ın cihazda yer edinmesini zaten pek beklemiyorduk. Moto X, Android'in son sürümünü çalıştırmasa da Sense, TouchWiz gibi herhangi bir ek kullanıcı arayüzüne sahip değil. Ancak bu, Moto X'in ek işlevlerle gelmediği anlamını taşımıyor. Bu ek işlevlerden sonraki sayfamızda bahsedeceğiz.
Gücünü çift çekirdekli 1.7GHz Qualcomm Snapdragon S4 Pro ve 2GB RAM'den alan Moto X'in arayüzü hızlı, tepki süresi gayet iyi. Moto X'i güçlü kılan yanı, X8 Computing System'ın bir parçası olan dört çekirdekli Adreno 320 GPU'su.
Avatar 2 Çekilecek mi? İzleyicisine muhteşem bir dünyanın kapılarının müthiş efekt ve görüntüler ile açan Avatar filmi hakkında en çok merak edilen sorulardan devamı çekilecek miyd? Sanırım Avatar’ı izleyen bir çok kişi filmin etkisinden bir süre çıkamayıp o dünyada hayaller kurmuşdur. Kurgu, hikaye ve bunu destekleyen gerçek bir dünya etkisi yaratan görüntüler ile devamının geleceğini yaptığı başarı ile perçinleyen Avatar filminden müjdeli haber geldi. Avatar 2’nin çekimleri 2014’ün başlarında başlayacak ve 2015’te film seyirciyle buluşacak.

Avatar 2


Avatar 2