Google ve Asus, Apple'dan erken davranarak güçlendirdikleri yeni 7 inç'lik yeni Nexus 7'lerini tanıttılar. Çözünürlüğü 1080p'ye yükselen cihaz, daha iyi bir yapılandırmaya sahip olduğu gibi (yurtdışındaki) uygun fiyatını koruyor.
Yeni Nexus 7, iPad mini'yi hem özellikleri, hem de fiyatıyla solluyor. Kindle Fire HD'in üzerine sadece biraz ekleyerek yeni Nexus 7'yi satın almanız ve çok daha fazlasını elde etmeniz mümkün. Haliyle yeni Nexus 7, Play Store'da satıştan kaldırılmış görünen geçen seneki Nexus 7'yi de emekliye ayırıyor.
1.5GHz dört çekirdekli işlemciye sahip yeni Nexus 7, 2GB RAM ile geliyor, 16GB ve 32GB'lık depolama seçenekleri sunuyor. 16GB'lık sürümü 229 dolara, 32GB'lık sürümü ise 269 dolarasatılan yeni Nexus 7'nin 300 dolarlık bir LTE sürümü de var. Cihazın Avrupa'da satışa sunulacak sürümleri ise henüz belli değil.
Yeni Nexus 7, selefi gibi microSD kart slotuna sahip olmadığından depolama alanınızın miktarı önem kazanıyor. Nexus 7'deki Android 4.3, cihazda 6GB gibi büyük bir alan kaplıyor. Test ettiğimiz 32GB'lık cihaz, kutusundan 26GB boş alanla çıktı. 16GB'lık modeli satın alanlar ise 10GB alanla yetinecekler.

Ancak Nexus 7, fiyatına göre harika bir donanıma sahip. Plastik kasalı yeni Nexus 7'nin arka tarafındaki lastik yapıdan vazgeçilmiş, bunun yerine tamamen plastik kasaya dönülmüş. Cihaz iPad'in metal arka kısmı kadar kaliteli görünmese de çiziklere ondan daha iyi dayanacağı açık.
Nexus 7'nin ve iPad mini arasında fiyattan başka önemli bir fark daha var: ekran oranları. iPad mini 4:3 görüntü oranına sahipken yeni Nexus 7, filmlere daha uygun 16:9 görüntü oranı sunuyor. Yani iPad mini daha geniş olsa da filmlerde ekrandaki geniş alan, genellikle siyah çubuklarla doluyor. Nexus 7'de ise böyle bir durum söz konusu değil.
iPad mini kadar geniş olmayan Nexus 7'yi tek elle tutmak daha kolay. 323ppi'lik ekrana sahip yeni Nexus 7, tutuş kolaylığını da hesaba kattığınızda kitap okumak için harika bir cihaz halini alıyor. Metinler son derece keskin ve net görüntüleniyor, ekran parlaklığı ayarlaması ise oldukça başarılı. Yeni Nexus 7'nin ekranının dış mekan performansını değerlendirme şansını ise henüz bulamadık.

Performans

Yeni Nexus 7'nin arayüz performansı çok iyi - giriş ekranları arasında "yağ gibi" kayabiliyor, uygulamalar arasında neredeyse anında geçiş yapabiliyorsunuz. Yaşadığımız tek küçük sorun, Chrome'da sayfayı kaydırırken oluşan takılmalar oldu. Ancak bu sorun, henüz Android'in çözemediği bir mesele ve diğer cihazlarda da var.

İlk kararımız

Yeni Nexus 7, fiyatı ve ekranıyla iPad mini'nin yüzünü kızartacak kadar iyi bir tablet. Ancak her şey bu kadar basit değil - Apple'ın hala daha iyi bir tablet ekosistemine sahip olduğunu söylemek mümkün.  16GB'lık sürümde sadece 10GB boş alan sunulması, cihazın önemli bir eksisi. 1080p ekran için optimize edilmiş uygulamaların Play Store'da yer alıp almayacağını merak ediyoruz.
Apple'ın pahalı iPad mini'si ve ucuz Kindle Fire HD arasında yeni Nexus 7'ye yer olup olmadığı, zamanın cevaplayacağı bir soru işareti.

Kıvanç Tatlıtuğ’un Yabancı Sevgilisi Kim?Kıvanç Tatlıtuğ’un Yabancı Sevgilisi  hakkında tüm bilgileirn ve resimlenin bulunduğu konuma hoşgeldiniz

Kuzey- Güney dizisinin finalinden ardından tatil için Bodrum Yalıkavak’a tatile giden Kıvanç Tatlıtuğ motosikletiyle görüntülendi. Kıvanç Tatlıtuğ’u motorsiklet ile görmeye alışık olan magazincilerin ilgisi, Kıvanç’ın arkasında oturan Fransız model Florence Eugene de idi.Bir dondurma firmasının reklam çekimleri ile bir araya gelen ikilinin aşkının hızla ilerlediği ve Kıvanç’ın sevgilisini ailesi ile tanıştırdığı dillerde dolaşıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'un Sevgilisi
Kıvanç Tatlıtuğ’un Sevgilisi
Kıvanç Tatlıtuğ’un Sevgilisi Fransız model Florence Eugene
Doğum yeri          : Fransa
Doğum tarihi      : 1992
Yaşı                            : 21
Boyu                          : 1.74 cm uzunluğunda
Kilosu                       : 56 kg
Vücut ölcüleri   : 86-61-88
Göz Rengi              : Yeşil
Saç Rengi               : Kahverengi
Eğitimi                   : Üniversite
Mesleği                  : Foto Model, Manken, Oyuncu
Hobileri                 : İnternet, seyahat, spor, arkadaşlarla eğlenmek, denize girmek, müzik dinlemek,
Kariyeri                 : İtalya, Milan – Fashion Model Management, Francina Models,    ABD,   New York – Ford Models,       Fransa,   Paris- Ford Models Europe – ABD,   Toronto – Next Model Management
Florence Eugene
Florence Eugene
Florence Eugene kıvanç





Ebru Gündeş’in Kızının Fotoğraflarının yer aldığı ebru gündeşin Kızı Alara REsimleri konusuna hoşgeldiniz.

Ebru Gündeş 2010 yılında Azeri İşadamı Reza Zarrab ile nikah masasına oturmuş ve çiftin 14 Ekim 2011 tarihinde kucaklarına aldığı kızlarının ismini ALARA koymuşlardı. O günden bugüne kameralardan ve basından özel hayatlarını ve kızlarını uzak tutan ikilinin birlikte ilk fotoğrafı kendi istekleri ile paylaşıldı.




İşte telefondki kameranın daha çok hoşumuza gitmesini sağlaaycak bir android uygulaması.Fantasy for Camera 360 !
Bu program ile kameramızı daha çok seveceğiz ..
Birçoğumuz telefon alırken ilk performans gücüne daha sonra da kamera kalitesine bakarız. Şu zamanlarda bir fotoğraf makinesi kalitesinde çekim yapan ve hatta birçok fotoğraf makinesinden bile kaliteli çekim yapan Android telefon ve tablet piyasada bulunuyor. Tabi insanlar artık sadece çekim yapmaktan sıkılarak bu çekimlerini farklı efektlerle güçlendirmek istiyorlar. Bizde bu düşünce ile yola çıkarak sizlere Camera360 ′a ek olarak sunulan bi uygulamadan bahsedeceğiz. Bilmeyen arkadaşlar için söylemek isterim ki Camera360  uygulaması şimdiye kadar ki Google Play Store üzerinde en iyi sunulan fotoğraf efekt uygulamasıdır. Bu paket ile birlikte uygulamanın kalitesi kat kat artış göstermiştir.

‘Fantasy’ for Camera360 Android  uygulamasını kullanmak için:

İlk olarak Camera360 uygulamasını kurunuz. Uygulamayı indirmek için bu yazımızı kullanabilirsiniz:

Camera360 uygulamasını indirip kurduktan sonra bu yazımızda sizlere tanıttığımız ‘Fantasy’ for Camera360 uygulamasını indirip kurunuz. Daha sonra Camera360 uygulamasını açınız ve Scenes kısmından yüklenen efektlerden birini seçerek kameranız ile resim çekmeye başlayabilirsiniz. ‘Fantasy’ for Camera360 uygulamasını indirmek için en alt kısımda verdiğimiz bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Camera360 uygulaması üzerine fantastik efektler eklememizi sağlayan ‘Fantasy’ for Camera360 uygulaması Google Play Store üzerinde ücretsiz olarak sunulmaktadır. Uygulamayı kullanmanız için Android 1.6 ve üzeri sürüme sahip Android telefon veya tablet sahibi olmanız yeterlidir. Bu yazımızın konuğu olan bu uygulamayı indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Bir sonraki Android uygulamaları yazımızda görüşmek dileğiyle.
Yeni bir oyunla tekrar karşınızdayız.Bu oyun Google play in yeni oyunlarından sayılabilrir.bilginizi sınayan bir oyun Bil ve Fethet.oyunu indirme linkini aşağıda verdin.İyi eğlenceler 
Bilginizi test ederken toprakları fethedin, yeni Osmanlı Generali siz olun!
“Bil ve Fethet Osmanlı” bilgi yarışması tabanlı bir savaş oyunudur. Genel Kültür, Tarih, Sinema, Spor, Coğrafya başta olmak üzere birçok kategoride bilgi sorularını doğru cevaplayın. Rakiplerinizden hızlı olun, savaş açın, topraklarınızı genişletin.
Oyundaki amacınız bilgi sorularını doğru cevaplayarak rakiplerinizin kalesini ele geçirmek! Bütün oyuncuların kalesini yıkarak savaşı kazan, Osmanlı Padişahını sevindir, bir üst rütbeyi almaya hak kazan.

Bil ve Fethet 4 300x168
Bil ve Fethet 3 300x168
Sony Xperia SP ve HTC One mini karşılaştırmasına hoşgeldiniz.Sony Xperia SP ve HTC One mini özellikleri bakımınıda orta sınıf olarak tabir ettiğimiz sınıfa üyeler.DEtaylı Sony Xperia SP ve HTC One mini karılaştırması için iyi eğlenceler.Tüm soru ve gorüşlerinizi yorum olarak atabilirsiniz cevaplanacaktır.
Mobil dünyasında üst sınıf modeller arasında kıyasıya bir rekabet yaşanadursun, üreticiler orta ve giriş seviyesinde sundukları cihazlarda da kayda değer bir kullanıcı kitlesi hedeflemektedir. Samsung ve HTC’nin orta sınıf için oluşturdukları ürünleri isimlendirirken amiral gemi modellerinin popüleritesinden faydalandığını görüyoruz.
Bugün yapacağımız değerlendirmede ise One mini ve Xperia SP’yi ele aldık. HTC yeni modelini geçtiğimiz günlerde resmiyete kavuştururken, Sony ise Xperia SP adlı modelini mart ayı içerisinde tüketicilerin beğenisine sunmuştu.
HTC One mini vs Sony Xperia SP 1374399664 adsiz
İlk olarak telefonların ekranlarını ele alacak olursak; One mini daha yeni nesil bir LCD panel kullanması, inç başına düşen piksel yoğunluğu ve Gorilla Glass 3 sayesinde bu noktada rakibine üstünlük kurmaktadır. Sony’nin TFT LCD ekranı ise kullanıcılardan bir hayli eleştiri almaktadır. Japon üretici özellikle Xperia Z Ultra modeli akıllı telefonlarda başlattığı Triluminos teknolojisiyle görüntüleme noktasında önemli bir gelişme elde etti.

Telefonların işlemci güçlerine baktığımızda ise One mini’de yer alan Snapdragon 400 daha yeni bir mimari sunuyor. Ancak Xperia SP daha hızlı saat frekansı ile bu farkı kapatabilecek güçte. Bunun yanı sıra Xperia SP, Adreno 320 ile grafik birimi noktasında daha güçlü bir yapı sunmakta.

One mini’nin 4 ultrapiksel kamerası her ne kadar optik görüntü sabitleme teknolojisine sahip olmasa da, görüntü işleme çipi sayesinde, bunun yanı ultrapiksel sensörle daha net çekimler sağlayacaktır. Fotoğraf çözünürlüğünde ise Xperia SP’nin rakibinden daha önde olduğu belirtelim. Özellikle yakınlaştırma yapılan çekimler bu fark daha net anlaşılacaktır.

Yazılım noktasında One mini’nin daha dolu bir model olduğunu görüyoruz. Kullanıcı HTC Zoe uygulaması sayesinde eğlenceli videolar oluşturabilmenin yanı sıra Sıralı Çekim, Sürekli Gülüş ve Nesne Kaldırma, Değişebilen oynatma hızları ile ağır çekim video kaydetme gibi özel birçok çekim seçeneği sunuyor. Daha güncel bir Android sürümü ve kullanıcıların beğenisini kazanan Sense yine One mini’yi yazılım noktasında öne çıkaran detaylar.



Her iki telefonda sistem bellekleri 1GB ancak dahili depolama biriminde One mini’nin 16GB’la önde olduğunu görüyoruz. Telefonun microSD kart desteği sunmaması dezavantaj bir durumken, Xperia SP ise 32GB’a kadar microSD kart desteği sunmaktadır.
Ağırlık ve boyut itibariyle One mini daha kompakt bir yapı sunarken, pil kapasitesinde ise Xperia SP rakibinin bir hayli önünde görünüyor. Xperia SP hatta One modelinden de daha yüksek bir pil sunmakta.
Son olarak telefonların fiyatlarını değerlendirdiğimizde ise, Xperia SP halihazırda ülkemizde 1.200-1.300 lira fiyat bandında satışta. One mini ise Avrupa’da 1.250 liradan ön siparişe açılırken, ülkemiz fiyatının ise 1.300-1.4000 lira seviyesinde olması bekleniyor.

Nokia Lumia 1020, Galaxy S4 ve iPhone 5 Karşılaştırma

Nokia, bugün New York’ta düzenlenen bir etkinlikle yeni cihazı Lumia 1020′yi görücüye çıkardı. Bu kamera-akıllı telefon kırması cihaz, özellikle inanılmaz gelişmiş kamerasıyla üst düzey akıllı telefonlara meydan okuyor. Lumia 1020′nin özelliklerini sizin için inceleyip, piyasanın şu anda en popüler iki cihazı olan Galaxy S4 ve iPhone 5′le kıyasladık.
Lumia 1020 gerçekten tam bir canavar! 41 megapiksel çözünürlüğe sahip kamerası ve PureView teknolojisyle, Nokia’nın yeni cihazı hem fotoğraf makinalarına rakip çıkıyor, hem de üst düzey akıllı telefonlara. Samsung’un fotoğraf düşkünleri için çıkardığı S4 varyasyonu Galaxy S4 Zoom bile Lumia 1020′nin yanında sönük kalıyor. Ayrıca Lumia 1020 sadece müthiş kamerasıyla değil, diğer özellikleriyle de Apple, Samsung ve benzerlerinin üst fiyat segmentindeki cihazlarıyla yarışmaya aday.

41 Megapiksel Sensör ve PureView: Müthiş İkili

Elbette Lumia 1020 deyince öncelikle konuşulması gereken Symbian-Phone PureView 808 teknolojisi üzerine inşa edilmiş olan o müthiş kamera. Nokia, 2012 yılının başlarında Barcelona’daki MWC fuarında tanıttığı bu PureView teknolojisini Lumia 1020 özelinde ilk kez Windows Phone işletim sistemiyle bir araya getiriyor. Resmi 1′e 1,2′lik resim sensörü diğer akıllı telefonların neredeyse üç katı kadar büyük olduğu için 41 megapiksellik çözünürlüğü olan fotoğraf çekme imkanı tanıyor. Söz konusu fotoğraflar çözünürlük kaybı olmaksızın “Tam Çözünürlük” modunda ya da “PureView” modunda kaydedilebiliyor.

 © Nokia
PureView sayesinde bu yüksek çözünürlüklü resimlerin çözünürlüğü 3,5′tan 8 MP’ye kadar düşürülebiliyor. Nokia bu teknolojiye Pixel Over Sampling Teknolojisi adını vermiş. Bu teknolojinin özelliği ise fotoğraf üzerindeki tekil piksellerin diğer akıllı telefonların çektikleri resimlere oranla daha fazla data içeriyor olmaları; bu da fotoğrafların daha net, ayrıntıların daha belirgin görünmesini sağlıyor. Ayrıca yüksek çözünürlük Nokia’nın diğer akıllı telefonların aksine, kalite kaybı olmaksızın sağlam bir dijital zoom imkanı sunmasını da sağlıyor.

Profesyonel İşi Kamera

Kamerayla birlikte uygun yazılım da cihazın içinde. Nokia Pro Camera, Finlandiyalı teknoloji devinin özellikle Lumia 1020 için geliştirdiği bir kamera uygulaması ve diğer tüm kamera uygulamalarından daha fazla seçenek sunuyor. Özellikle de ışık, kontrast ve İSO değeri gibi önemli ayarlarda birçok seçenek söz konusu. Ayrıca manuel odaklama da mümkün.

Nokia 1020′nin en dikkat çekici yönü kamerası. / © Nokia

Dikkati Çekenler: Ekran, İşlemci ve Performans

Lumia 1020 elbette kameradan ibaret bir telefon değil. Cihazın teknik özellikleri de olabilecek en yüksek düzeyde. Qualcomm markalı 1,5 Gigahertz gücünde işlemci ve 2 GB’lık sistem RAM’i, Lumia 1020′yi Galaxy S4 ile iPhone 5 arasında bir yere sokmaya yetiyor. Ayrıca cihazın ekranı iPhone 5′le aynı çözünürlük ve boyuta sahipken, malzeme olarak iPhone’un LCD ekranın aksine Samsung cihazlardan bildiğimiz AMOLED ekran kullanılmış. Lumia 1020′nin bir ekstrası da eldivenle de kullanılabiliyor olan aşırı hassas ekranı.
32 GB’lık dahili bellek ilk bakışta yeterli görünse de, 41 megapiksellik fotoğrafların bu belleği kolayca doldurabileceği unutulmamalı. Cihazın 2.000 mAh gücündeki pili ise orta düzeyde tutulmuş.

Boyutlar ve Ağırlık

158 gramlık ağırlığıyla Lumia 1020, diğer üst düzey telefonlara oranla biraz daha ağır olsa da, canavar kamerayı hesaba katınca, kaba görünen bir telefon olduğu kesinlikle söylenemez. 10 milimetrenin biraz üzerinde olan kalınlığıyla yeni Nokia’nın çok ince olduğu söylenemez ama rakip cihazlara oranla çok daha kalın olduğu da söylenemez. Genişlik ve yükseklik açısından da Lumia 1020 ortalamaların dışına çıkmıyor.




Fotoğraf düşkünleri için uyung renklerde ekstra kamera kapağı da mevcut. / © Nokia

En İyilerle Karşılaştırma


Lumia 1020, Windows Phone işletim sistemi taşıyan en iyi cihaz unvanını ele geçirmiş durumda. Bu bakımdan, cihazı diğer iki popüler mobil işletim sistemi olan Android ve iOS’un en iyileriyle kıyaslamak iyi bir fikir olabilir. Bu açıdan bakınca, Lumia 1020′yi diğerlerinden üstün kılan özellik olarak beklendiği gibi kamerası öne çıkıyor:
LUMIA 1020GALAXY S4IPHONE 5
SistemWindows Phone 8Android 4.2.2iOS 6
İşlemciQualcomm Snapdragon, Çift Çekirdekli, 1,5 GHzQualcomm Snapdragon,Dört Çekirdekli, 1,9 GHzApple A6, Çift Çekirdekli, 1,2 GHz
EkranAMOLED, 4,5 İnç, 1.280 x 768 Piksel, 332 ppiAMOLED, 5 İnç, 1.920 x 1.080 Piksel, 441 ppiIPS-LCD, 4 İnç, 1.136 x 640 Piksel, 326 ppi
Sistem RAM’i2 GB2 GB1 GB
Dahili Bellek32 GB16/32/64 GB + microSD16/32/64 GB
Kamera41 MP, Xenon-Blitz, 1,2 MP,  (Ön) 13 MP, LED-Blitz, 2 MP (Ön)8 MP, LED-Blitz, 1,2 MP (Ön)
BağlantıWLAN, HSPA+, LTE, Bluetooth 3.0, NFCWLAN, HSPA+, LTE, Bluetooth 4.0, NFCWLAN, HSPA, WiFi, Bluetooth 4.0
Boyutlar130,4 x 71,4 x 10,4 mm136,6 x 69,8 x 7,9 mm123,8 x 58,6 x 7,6 mm
Ağırlık158 g130 g112 g
Pil2.000 mAh2.600 mAh1.440 mAh
Fiyat1515 TL’den itibaren (akakce.com)1969 TL’den itibaren (akakce.com)

Sonuç

Lumia 1020 gerçekten de heyecan verici bir cihaz. Özellikle de fotoğrafçılığa düşkün olan ama yanında sürekli ekstra biri fotoğraf makinası taşımak istemeyen teknoloji meraklıları açısından bir hayli ilgi çekici olduğu söylenebilir. Cihazın teknik özellikleri günlük kullanım için de gayet uygun ve performansıyla memnun edecek bir telefonla karşı karşıya olduğumuzu açıkça gösteriyor. Ancak Galaxy S4 ve iPhone5′le kıyaslandığında kamerası dışında önemli bir artısının olmadığını da eklemek lazım.
Lumia 1020 bu ay içinde öncelikle ABD’de sarı, siyah ve beyaz renklerde satışa sunulacak. Cihazın birkaç ay içinde Avrupa’da da satışa sunulması bekleniyor.
Sana bir Sır vereceğim dizisinin tilkisi kamp ateşi etrafında söylediği şarkıyı paylaşıyoruz.İşte o şarkı..


Emre Aydın – Afili Yalnızlık Şarkısı ve Sözleri
Ölsem (ölsem), ölsem (ölsem), ölsem… hemen şimdi,
Kaçsam (kaçsam), gitsem (gitsem), kaçsam… tam da şimdi,
Bu kez pek bir afili yalnızlık,
Aldatan bir kadın kadar düşman,
Ağzı bozuk üstelik bırakmıyor acıtmadan,
Bu kez pek bir afili yalnızlık,
Ağlayan bir kadın kadar düşman,
Tuzaklar kurmuş üstelik,
Bırakmıyor acıtmadan
Bitiyorum her nefeste,
Ne halim varsa gördüm,
Çok koştum, çok yoruldum,
Ve şimdi ben de düştüm…
x2
Sövdüm (sövdüm), sövdüm (sövdüm), sövdüm ben dünyaya
Acılara, sokaklara, ait olmaya, insanlara
Bu kez pek bir afili yalnızlık
Aldatan bir kadın kadar düşman
Ağzı bozuk üstelik bırakmıyor acıtmadan
Bu kez pek bir afili yalnızlık
Ağlayan bir kadın kadar düşman
Tuzaklar kurmuş üstelik
Bırakmıyor acıtmadan
Bitiyorum her nefeste
Ne halim varsa gördüm
Çok koştum, çok yoruldum
Ve şimdi ben de düştüm…
x2
Değmezmiş hiç uğraşmaya
Bu kez mecalim yok hiç dayanmaya.. dayanmaya..
Bitiyorum her nefeste
Ne halim varsa gördüm
Çok koştum, çok yoruldum
Ve şimdi ben de düştüm…

Google gelen aramalar Tilkinin söylediği Şarkı sana bir sır vereceğim dizisi,Tilkinin söylediği Şarkı 19 temmuz,Tilkinin söylediği Şarkı dizide,Tilkinin söylediği Şarkı sana bir sır vereceğim dizisi
Minion Rush Oyununa hoşgeldiniz.Konu içerisindeki sorunlarınızı yorum olarak belirtirseniz hızlı bir şekidle cevaplayacağım.Minion rush oyunun hileleri,güncellemeleri,android ve iphone apkleri vs.


• Çılgın Hırsız'ın şaşırtan komiklikteki Minyon anlarının keyfini çıkar
• Yüzlerce görevde çılgınca şeyler yap
• Gru'nun Laboratuvarı ve Gru'nun Yerleşim Alanı gibi bilinen eğlenceli mekanlarda koşuştur
• Minyonunu eşsiz kostüm, silah ve güçlendirmelerle kişiselleştir
• Vektör'le ve özel olarak oyun için yaratılan tüm yeni kötülerle savaş
YENİLİKÇİ VE ORİJİNAL BİR OYUN
• Gizli bölgelerle, eşsiz patron savaşlarıyla ve inanılmaz güçlendirmelerle karşılaş
• Özel animasyonların, seslendirmelerin ve son teknoloji 3B grafikleri deneyimle
• Farklı, hareketli kamera açılarının keyfini çıkar
• Çeşitli bonus oyunlara katıl:
→ Mega Minyon olarak her şeyi yok et
→ Pofuduk Tekboynuz'a binerken muz topla
→ Hayatının turu için Gru'nun Roketi'nin peşine takıl
• Arkadaşlarınla eğlen! Koşun esnasında en iyi skorlara bak ve onlara eğlenceli Minyon sataşmaları ve meydan okumaları gönder ki Yılın Minyonu'nun kim olacağını görsünler!
Not: Optimum performans için oyunu oynarken en az 500 MB boş alan olmasını ve geri planda çalışan bir uygulama olmamasını öneririz.

Nova Launcher Prime v2.1.1 [Apk] indir

Nova Launcher Prime v2.1.1 [Apk]
Son derece değiştirilebilir ekran uygulaması. Bu uygulamayı android işletim sistemli akıllı telefonunuza ya da tabletinize yükleyip faydalanabilirsiniz.
Nova Launcher Prime: play.google.com.launcher
Gerekli Android işletim Sistemi: 4.0+

Ekran Görüntüleri

Boyut: 2.2Mb Apk
Mega.co.nz

Khazar Lenkora - Fenerbahçe maçı hangi kanalda ? sorusuna cevaben Malesef diyorum arkadaşlar D smart da olacak yine.Bir izlettirmediler adam akıllı su yeni güzel fenerbahçeyi ona yanarım.Ama Dün açıklanan rtük haberi ile tüm maçlarımızı ulusal kanallarda rahat rahat izleyecekmişiz şükür.Khazar Lenkora - Fenerbahçe maçı hangi kanalda ? sorusu cevap kazazndı birde saatini söyliyelim.Khazar Lenkora - Fenerbahçe maçı saat 20:00 de başlıyor.
Fenerbahçemize başarılar diliyorum ;)

İstanbul Kültür Üniversitesi Kıvanç Tatlıtuğ Reklam Filmi
Üniversite seçim aşamasında bulunan öğrencilere Üniversitelerin tanıtım amaçlı yaptığı reklam filmleri yayınlanmaya devam ederken, belkide en büyük atağı Kıvanç Tatlıtuğ’un öğrencisi olduğu İstanbul Kültür Üniversitesi yaptı. İstanbul Kültür Üniversitesinde İletişim Tasarımı Bölümü’nde eğitim gören yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, öğrenim gördüğü okulunun tanıtım filmi için piyano başında ve öğrencilerle birlikte görüntü verdi.


İKÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi öğrencileri ve öğretim görevlileri tarafından çekilen tanıtım filminin kısa versiyonu İKÜ Tanıtım Günlerimize seni de bekliyoruz! Sloganıyla yayınlanan reklamı gören genç kızlar sadece Kıvanç Tatlıtuğ için bile bu üniversiteyi seçebiliriz diyorlar


Wolverine ne zaman vizyona giriyor ? Sorusuna cevap niteliğinde bir yazı dizisi.

Eski bir tanıdık tarafından Japonya'ya davet, Wolverine onu kendi iblisleri yüzleşmek için zorlayan bir çatışma içinde karmakarışık olur.

Wolverine Konusu

Onu sonsuza dek değiştirdi bırakacak bir yaşam ya da ölüm savaşta onun nihai düşmanı karşı karşıya gibi modern Japonya'da, Wolverine bilinmeyen bir dünyada onun derinliği dışında. Ilk kez hassas ve onun fiziksel ve duygusal sınırlarını itti, o biz daha önce onu görmüş daha güçlü çıkan, ölümcül samuray çelik değil, aynı zamanda kendi ölümsüzlük karşı iç mücadele sadece yüzleşir.

Wolverine Filminin Vizyona Giriş tarihi 26 Temmuz !!!


Seventh Son,Seventh Son 2013,Seventh Son fragman,Seventh Son trailer,Seventh Son  konusu,Seventh Son hakkında,Seventh Son oyuncular,Seventh Son oyuncu kadrosu,Seventh Son ne zaman ,Seventh Son vizyon tarihi gibi sorulara cevap niteliğinde bir yazı.
Seventh Son Filmi Konusu 

Genç Thomas üzerine odaklanan hikayesiyle 18. yüzyılda geçen bir macera filmi. Yerel bir hayalet tarafından bir eğitimden geçen Thomas kötü ruhlarla savaşmayı öğrenmektedir. Thomas'ın başa çıkması gereken ilk gerçek zorluk ise eğitmeni olan hayalet uzaktayken, güçlü Anne Malkin'in hapsolduğu yerden kaçmasıyla başlar.
Sergey Bodrov tarafından yönetilen filmin başrollerini Ben Barnes, Julianne Moore ve Jeff Bridges paylaşıyor.

Seventh Son Filmi Oyuncuları / Oyuncu Kadrosu 


Bu Zombie Frontier yeni nesil bir oyun
Kendini korumak için savaş, Dünyayı zombilerin elinden kurtar.Hemde bunu akıllı android cihazınla yap.

Kendine yardım edicek farklı gruplar bulabilir ve çevrende bulunan birçok maceracılarla omuz omuza savaşabilirsin.Başarı için savaşmalı ve elindeki silahların en iyilerini kullanarak bütün zombileri öldürmeye çalışın.İnsan ve zombiler arasındaki savaş asıl şimdi başlıyor…

Oyun Özellikleri:
* Yeni silah sistemi!
* Yeni güncelleme sistemi!
* Yeni süper silahlar!
* Zorlu rol büyüme sistemi!
* Şok edici müzik ve ses efektlerin tadını çıkarın!
* Çılgınca ateş etme hissi yaşayın!


Çok şık tasarlanmış ve taşıma sapı olan bir bavulun içine çok iyi kaliteye sahip hoparlörlerin monte edildiğini, içine şarj edilebilir bir batarya konduğunu ve envai çeşit bağlantı seçeneği sunulduğunu hayal edin… İşte Boomcase!
1950’lerin taşınabilir çantalı pikaplarından esinlenilerek geliştirilmiş olan Boomcase, müthiş bir sese sahip ve en önemlisi de şarj edilebilme özelliği ile göz dolduruyor.
Şirketin kurucuları Dylan ve Dustin Odber, uzun yıllar pille çalışıp taşınabilir müzik sistemleri üreten bir şirkette çalışmış. Fakat ürettikleri sistemlerin ses kalitesi ve çalma süresinden hoşnut olmadıkları için, kendi şirketlerini kurmaya karar vermişler. BoomCase’leri üretirken iki ana amaçlarının olduğunu söylüyor: İyi ses ve şarj edilebilme özelliği…
Boomcase’in en güzel özelliklerinden biri de elinizdeki ses çıkaran hemen her şeye bağlanabilmesi. IPod, IPhone, Ipad, Netbook, Notebook, Macbook…
Tek bir şarj ile tam 12 saat kesintisiz müzik zevki vaat eden BoomCase, doğaçlama gelişecek bahar ve yaz partilerinde vazgeçilmez olmaya aday bir ürün. Üstelik taşıma sapıyla istediğiniz yere götürmek de kolay.