Yalan Dünya Dizisi Bitti Mi ?

Unknown | 11:52 | 0 yorum


Yalan Dünya Dizisi Bitti mi, ? Yalan Dünya Dizisi Yeni Bölüm Ne Zaman ? Yalan Dünya Dizisi ara mı verdi gibi sorulara cevap niteliğinde
Kanal D’nin sevilen komedi dizisi Yalan Dünya, dün ve bugünün en çok konuşulan konularından biriydi. Arka Sokaklar ile yer değiştirdikten sonra Pazartesi günü ekrana gelen Yalan Dünya ve ardından yayımlanan Kanıt dizisi dün yoktu, yerine ise Kayıp Şehir vardı. İzleyicilerin meraklı bekleyişleri ve Yalan Dünya’nın kaldırıldığına dair tedirginlikleri sonucunda resmi açıklama geldi.
Yalan Dünya’da Tülay karakterini başarıyla oynayan İrem Sak, Twitter’dan yaptığı açıklamada dizi ekibinin yorulduğu için 2 haftalık bir tatil yaptığı, 21 Ocak itibariyle yeni bölümün yayımlanacağını belirtti.
İşaret edilen 21 Ocak gününün Pazartesi gününe denk geldiğini ve saat 20:00′de başlayacağını düşündüğümüzde Kayıp Şehir’in durumu tartışılmaya başlandı. Ancak Kanıt dizisi Pazartesi’den Çarşamba’ya alındığına göre Yalan Dünya, tıpkı Cuma günlerinde olduğu gibi Pazartesi’leri erken yayımlanacak, Kayıp Şehir’de hemen ardından saat 22:00′de başlayacak gibi gözüküyor. Bu konudaki kesin bilgiyi 21 Ocak günü alacağız gibi gözüküyor.
Dizinin bittiğini düşünenler sevinmeye başlayabilir, Yalan Dünya yeni bölümüyle 21 Ocak günü saat 21:00′de yayımlanacak.



Category: , , , ,

0 yorum