Xperia Z Renk Seçenekleri / Fiyatı / Özellikleri

Unknown | 07:45 | 0 yorum


Xperia Z  Renk seçenekleri belli oldu.İlerleyen saatlerde CEs 2013 de resmen tanıtılacak olan Xperia Z hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor.Xperia Z Renk seçenekleri , Xperia Z tüm özellikleri ve Xperia Z fiyatı için lütfen beklemede kalın.


Sony'nin merakla beklenen akıllı telefonu Xperia Z ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Teknik özellikleri ve kasası belli olan Xperia Z'nin, renkseçenekleri bilinmiyordu. Tanıtımdan önce, bu bilgi de sızdırıldı.
Siyah ve beyaz renk seçeneğinin yanında, mor rengini de kullanacak olanSony, bu renklere Xperia Z'de yer verecek.
Japan Display tarafından üretilen 5 inç büyüklüğünde Full HD ekran ile gelen Xperia ZOptiContrast ve yenilenen Bravia teknolojilerini de bünyesinde barındırıyor.
Qualcomm'un 1.5 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon S4 Proişlemcisi, Adreno 320 grafik birimi, 2 GB RAM13 Megapiksel yeni nesil kamera, HDR fotoğraf ve video kaydıyla beraber 120 FPS hızında ağır çekim desteği gibi özelliklere sahip olacak olan Xperia Z, gücünü 2330mAh bataryadan alacak.
Türkiye saatiyle 02.45'te resmen tanıtılacak olan Xperia Z için, Sony tüm hazırlıkları tamamlamış durumda. Suya ve toza karşı dayanıklı olacak olantelefon, merakla bekleniyor.

Category: , , , , , , , ,

0 yorum