Petek Ertüre Kim ( kimdir ) ? Ali AğaOğlu Evleniyor mu ?

Unknown | 19:33 | 0 yorum



Petek Ertüre kimdir,Petek Ertüre kim gibi sorular üzerine kendisi bir oyuncu ve sunucu olan güzel bir çok yapımda karşımıza çıktı.Bu günlerde adının medyada yankılanmasının nedeni ise daha başka.Petek Ertüre Ali Ağaoğlu ile evleniyor mu ? sorusu..
Petek Ertüre Kimdir? 
Türkiye’nin başarılı oyuncularından bri olarak öne çıkan Petek Ertüre hayatı hakkında bilgi edinmek isteyen takipçilerimiz için Petek Ertüre biyografisi, kaç yaşında veya Boyu kaç memleketi neresi gibi soruların yanıtını vereceğiz.
Petek Ertüre doğum tarihi 13 Eylül 1984 yılıdır. Petek Ertüre Doğum yeri İstanbul ilimizdir. 28 yaşındaki 1.76 cm boyunda olduğu tahmin edilen yeşil gözlü güzel oyuncunun Eğitim hayatına da doğduğu şehir İstanbul’da başlamış, Özel Marmara Radyo TV Gazeteciliği Anadolu Meslek Lisesi‘nde okumuştur. Daha sonra Üniversite eğitimi için Maltepe Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü‘ne başlamış ve başarı ile bitirmiştir. Oyunculuk kariyeri için Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde eğitim aldı. Ozguncel.com Daha sonra Türkiye’nin başarılı haber spikerleri ve sunucularu olan Gülgün Feyman, Can Gürzap gibi isilmerden diksiyon dersleri aldı.
Petek Ertüre Hamile mi?
Petek Ertüre, Ben yaptık oldu diyen ve Türkiye’nin en zengin iş insanları olarak tanınan Ali Ağaoğlu arasındaki aşk ve sonrasındaki Petek Ertüre hamile, bebeği olacak haberleri ile gündeme gelmiştir. Aliağaoğlu Petek Ertüre Evlilik haberleri gerçek olacak mı?


Petek Ertüre Kariyeri
Rol aldığı bazı diziler; Doktorlar, Eksik Etek,Beşinci Boyut, Yanık Koza, Gurbet Kadını, Sonbahar, Ömre Bedel, Elif Abla ve Afacanlar, Neredesin Firuze,
Sunduğu bazı programlar; D Magazin,, Güldür Bakalım, AB Magazin, Herkesin Bildiği Sırlar, Renkli Hayatlar Magazin

Category: , , , , ,

0 yorum