Motorola RAZR HD Fiyat ( Fiyatı ) Price

Unknown | 11:36 | 0 yorum


Motorola'nın RAZR serisinin en son ve belki de en önemli modellerinden biri olan RAZR HD'nin tasarımında sert köşeli kenarlar ve sağlam kevlar kapak tercih edilmiş. Telefonun 4,7 inçlikAMOLED ekranı 1.280 x 720 piksel çözünürlüğe sahip ve 316ppi oranı sayesinde RAZR i'den daha net görüntü sunuyor. Yaptığımız testlerde telefonun ekran parlaklığı açısından RAZR i'den biraz daha iyi olmakla birlikte karşıtlık ve renk alanlarında nerdeyse denk sonuçlar aldığını gördük.
Serinin iki modeli arasındaki en dikkat çeken farklılık işlemci gücü: RAZR HD'de ARM temelli çift çekirdekli, 1.500 MHz'lik Qualcomm işlemci bulunuyor. Bu işlemci, 1 GB RAM ile destekleniyor.
RAZR HD'nin gelen performansı için mükemmel diyemesek de oldukça iyi olduğunu söyleyebiliriz. Ancak, özellikle hızlı seçenekler arasında geçiş yaparken biraz yavaşlamaya rastladığımızı belirtmeliyiz. Aslında bu çok önemli bir sorun değil ama HTC ve Samsung akıllı telefonların daha iyi sonuçlar verdiğini de belirtmemiz gerekiyor.Motorola RAZR HD testte! - Motorola'nın yüksek pil ömrü, LTE teknolojisi ve iyi bir ekran sunan telefonunu test ettik...

Category: , , , , ,

0 yorum