Lenovo ThinkPad E531 ve E431 / Fiyatı / Özellikleri / İnceleme

Unknown | 15:39 | 0 yorum


Ces te tanıtılacak bir diğer ürün ise Lenovo ThinkPad E531 ve E431 ' dir,Lenovo ThinkPad E531 ve E431 özellikleri ve Lenovo ThinkPad E531 ve E431 fiyatı adlı yazı dizinde iyi eğlenceler.
Bir şirket göstermek için gidiyoruz eğer, o da ürün duyuruları ile tüm dışarı çıkmak anlamına gelir CES bulunuyor. Lenovo, kendi payına, bir başlangıç ​​oluyor. Gösterisi aslında başka bir iki gün için kapalı tekme değildir, ama şirket zaten masaüstü, dizüstü ve Ultrabooks (ve bir seyahat monitör, boot) ile ilgili bir takım duyurdu. Şimdi onun küçük işletme müşterileri için bir çift dizüstü getirerek yuvarlama şeyler var. Bu ThinkPad Edge E431 ve E531, optik sürücüler ve isteğe bağlı dokunmatik ekran ile hem mainstream dizüstü bilgisayarlar vardır.

Hızları ve beslemeleri daha önemli olsa da, şirketin yeniden tasarlanmış bir trackpad, TrackPoint ile kullanılmak üzere tasarlanmıştır, bu ikincil düğmeleri kurtulur biri ushering edilir. (Onlar şimdi ClickPad tarzı, touchpad yerleşik ediyoruz.) Sonunda bu tüm ThinkPad genelinde standart olacak bir hareket - bu muhtemelen ThinkPad diehards kapalı peynir, ama oldukça büyük bir touchpad olurdu gelenler lütfen olacaktır. Ayrıca, şirketin şarj, video ve veri için tek bir kablo kullanır OneLink denilen patentli yeni şarj standardı tanıttı. Onunla gitmek için, Lenovo, aynı zamanda OneLink rıhtım, dört USB portu, HDMI ve bir Ethernet girişi ile birlikte periferik açıkladı. Lenovo OneLink da ThinkPad hattı için standart haline geleceğini söyledi, bu yüzden uzakta değildir bu gibi daha fazla aksesuar tahmin ediyoruz.

Lenovo intros the ThinkPad Edge E431 and E531 with new trackpad, charging standard (video)
Ekran boyutu arasındaki fark (14 ve 15 inç, sırasıyla) dışında bu iki dizüstü bilgisayarlarda görüşler büyük ölçüde aynıdır: 16GB RAM kadar ve depolama 1TB, sekiz pil ömrü saat ve Core i7 seçeneği yüksek sonunda . Ekran çözünürlüğü 1,600 x 900 üzerinden üstleri, ve 14-inç versiyonu alırsanız, bir parlak veya mat (15-inçlik sadece mat) arasında seçim yapabilirsiniz. Lenovo hangisi demedi ama onlar da, 1GB veya 2GB NVIDIA GPU ile sunulur. Rıhtım gelince, USB, Ethernet, HDMI, VGA ve ses girişleri spor. Sadece OneLink aksesuarları bir dizi ilk gibi O da geliyor, böylece ön daha fazla haber için dışarı bakmak. Şu an için olsa, bu ürün ilk parti dizüstü bilgisayarlar 539 $ 'dan başlayan ve 99 $ fiyat vasıl dock ile, Mayıs ayında gemi planlanıyor. Şimdilik bazı eller üzerinde kontrol fotoğraflar yeni trackpad vurgulayarak ve liman şarj hızlı bir video ile birlikte aradan sonra

Category: , , , , , , , ,

0 yorum