Cem Yılmaz İş Bankası Reklamı 2013

Unknown | 16:55 | 0 yorum


Cem Yılmaz’lı Yeni İş Bankası reklam filmi 2013

Cem Yılmaz Yine kamera karşına İş Bankası için geçti.Herkesi merak içerisinde bırakan ''o'' reklam filminin tanıtım reklamı diyebilecimiz bir yapım yayınlandı.İş bankası ilk reklam filmi sloganlı çalışmada Cem Yılmaz hızlı ve hareketli bir reklamda yine kendinden emin hareketler ile İş Bankası İlk reklam Filmini Çekiyor ... 
-->

Cem Yılmaz - Önemli olan filmi İş Bankasına yakışır bi şekilde çekebilmek. Tabi. Elbette efendim. Zaten isabet olmuş, tasarruf şu anda en revaçta konulardan. Sağolun, saygılar, sağolun.
Hoşgeldin naci. İş Bankasına yeni film çekiyoruz da tasarrufla ilgili. Al bakalım önceki filmden ücretin.
Naci - Sağol abi. Müsaadenle ben bu parayı



Cem Yılmaz - Dur söyleme biliyorum. Parayı bankaya yatırmayıp kıyasıya harcayayım diyorsun dimi. E tabi genç adamsın. Kanın kaynıo şu anda. Dinle. Kalk bakiim ordan. Yıllar evvel senin bu oturduğun yerde ben oturuyordum genç bir sinemacı olarak. Patrondan ilk binliği aldığımda, allahım bu para hiç bitmesin dedim.
Cem Yılmaz - Işıltılı cemiyet hayatı bana göz kırpıyordu. Hemen altıma bir araba çektim acenteden.  Alıver anahtarı. Şatafatın bini bir paraydı. Gece hayatının en parlak ateş böceğiydim artık.  Kimsenin elini cebine attırmıyordum. Sazlı sözlü cümbüşlü saatler, har vurup harman savurmalar başımı döndürüyordu. Bir gecede harcadığım paranın haddi hesabı yoktu. Ahhh ahhh insan sıcağında anlamıyor naci, ben de meseleye çorbacıda uyandım.

Cem Yılmaz - Parayla ilgili aldığım bu ders tabak gibi ortaya çıkmıştı. Ya işte böyle.
Naci - Peki o para ne oldu abi.
Cem Yılmaz - Yauv para dediğin nedir ki naci, bin lira bir anda bir lira, bir lira bir anda bin lira olur. Gözünü seveyim tutumlu ol. Dansını her zaman yaparsın.
Naci - Servet abi rica ederim. Ben zaten ilk maaşımı aldığım günden beri tasarruf yapıyorum.  Vallaha dansımı da gönlümce ediyorum.
Cem Yılmaz - Aşkolsun be naci. Bu lafı ben söylesem reklam yapıyor derler ya. Haa haa haa.
Dış Ses - Yarın için tasarruf yapanlar, keyfini yaşamaya bugünden başlar.

Category: , , , ,

0 yorum