Zero Hour Dizisi ve Konusu hakkında bilgi edinebilceğiniz yazı dizisine hoş geldiniz.Paranormal olayları konu edinen Zero Hour Dizisi dikkatimi çekmeyi başardı.

Zero Hour Dizisi Konusu ;

         Elimizde bir adet editor arkadaşımız var.Bu arkadaş 20 yıldır paranormal olaylara eğilimli bir dergide editörlük yapmıştır.Eşinin kaçırılması ile geçmiş ve gelecek arasında bir döngüde bulacaktır kendisini.Eşini bulma gayreti Zero Hour Dizisine sürükleyicilik katarken,paranormal olaylar Zero Hour Dizisinin dikkat çekiciliğini arttırmaktadır.Zero Hour Dizisini sürükleme görevini üstlenen Anthony Edwards ise dizinin sonunda insanlığı kurtarması bekleniyor.


-->

Zero Hour Dizisi Yayın Tarihi ; Güncellenecektir.

Zero Hour Dizisi Oyuncuları;


Anthony Edwards

Anthony Edwards

Rol: Hank Foley
Addison Timlin

Addison Timlin

Rol: Rachel
Carmen Ejogo

Carmen Ejogo

Rol: Becca "Beck" Sunjata
Michael Nyqvist

Michael Nyqvist

Rol: White Vincent


Zero Hour Dizisi Orjinal Fragmanı ;


Apple Smart Watch - Apple Akıllı Saat telefon ve saat etkileşminde üstün performans sağlayacak.Apple Smart Watch - Apple Akıllı Saat dört gözle beklediğimiz bir ürün.
Sony'den sonra akıllı saat olayına el atma sırası apple firmasına geldi.Sony Smart Watch yaklaşık 250 TL ye sahip olunabilen bir cihaz.Apple bu ürüne ne kadar satabilecek merak konusu.Apple ve İntel ortak çalışması oalcak olan bu saat günlük yaşantımızı kolaylaştıracak.
Son gelen haberlere göre Intel ve Apple'ın, iOS cihazlarıyla Bluetooth üzerinden etkileşecek bir kol saati hazırllıyor.Saat telefonla bağlantılı olacak ve kullanıcıların Siri yardımı ile kol saati üzerinden telefonu kontrol etmesi mümkün olacak. Kısaca Açıklayalım;Her hangi bir çağrı geldiği zaman bunu kolumuzda görebiliyoruz ve arayan kişiye göre istersek cevaplıyoruz istersek meşgule atabiliyoruz ve dilersek daha önceden belirlenmiş otomatık hazır cevaplardan birini seçip arayan kişiye saat ile gonderebiliyoruz.Tüm bunların en güzel yanı telefon çantamızdan hiç çıkarmıyoruz,her şeyi saat aracılığı ile yapıyoruz.
Cihaz %70 bir ihtimal ile 2013'ün ilk 6 ayında piyasaya çıkması bekleniyor.
Spartacus: War Of The Damned Oyuncuları hakkında bir bilgilendirme yazı dizisi sunalım istedim.Spartacus: War Of The Damned Oyuncuları hakkında aramaların artması ışığında...

Spartacus: War Of The Damned Dizisi kaldığı yerden devam niteliği taşıyor ve Ocak 2013 de ekranlara gelecek.Ocağın sonlarına doğru olsada beklemek için hiç de uzun bir zaman değil artık.Verilen arada durmadan çalışan ekip ve kadro bize daha iyi bir göz ziyafeti verebilmek için tüm hünerlerini sergilemeye hazırlanıyorlar.Spartacus: War Of The Damned oyuncularının da en az bizim kadar heycanlı olduklarını unutmamak gerekiyor diyor ve Spartacus: War Of The Damned oyuncuları hakkında ki bilgilendirmemize başlıyoruz.

Yapım: 2013 - ABD
Tür: Aksiyon, Macera, Biyografi
Süre: 60 dakika
Yönetmen: Jesse Warn, Michael Hurst, Rick Jacobson, Chris Martin-Jones
Senaryo: Steven S. DeKnight, Brent Fletcher, Aaron Helbing
Görüntü Yönetmeni: Aaron Morton
Müzik: Joseph LoDuca
Spartacus: War Of The Damned Oyuncuları : Manu Bennett, Lucy Lawless, Peter Mensah, Nick Tarabay, Viva Bianca, Daniel Feuerriegel, Katrina Law, John Hannah, Craig Parker, Liam McIntyre, Jai Courtney, Heath Jones



Böylelikle 2010 senesinin Ocak ayında Spartacus: Blood and Sand isimli ilk sezonuyla ekran macerasına başlayan Spartacus, önümüzdeki sezon yine Ocak ayında prömiyeri gerçekleşecek Spartacus: War of the Damned isimli final sezonunun sona ermesiyle birlikte ekran macerasını noktalayacak.
HTC ONE X + fiyatı hakkında çeşitli varyasyonlar mevcut ama HTC ONE X + fiyatı hakkında en iyi teklifler için bir yazı dizisi hazırladık.

HTC nin şuan için En iyi Android telefonu konumunda bulunan HTC ONE X +  1.7 GHz dört çekirdekli işlemci ye sahip  bir şekilde kendisini aşıyor. İki katına çıkarılmış dahili depolama alanından başlayarak çok sayıdaki talebinize ödün vermeden yanıt verilmiş oluyor: 64 GB. Yüksek performans gücü ve konuşma süresi ile bugüne kadar sunmuş olunan en uzun pil ömrüne sahip

HTC ONE X +  derin  bas, keskin vokaller ve detaylı yüksek notalar ile müzik, oyun, filmler ve videolarınız için en mükemmel ses deneyimidir. Bunun yanında seçtiğiniz parçalara hızlı bir şekilde erişmek için HTC'ye özel Music Hub ve Senkronizasyon Yöneticisine sahip olursunuz.
14 Aralık'ta ülkemizde resmen satışa çıkan iPhone 5 fiyatı belli oldu.Herkes İPhone Fiyatı Tüm operatörler iPhone 5'i 14 Aralık'ta satışa çıkaracaklarını duyurdu ve ön talep formlarını müşterilerine sundu ancak esas merak edilen cihazın fiyatı idi.

İPHONE 5'İN ÖZELLİKLERİ

İPhone 5 Ultra hızlı kablosuz bağlantı.

iPhone 5, sahip olduğu en yeni kablosuz teknolojilerle dünya çapında daha fazla ağa bağlanır. Wi-Fİ özelliği daha hızlı.  Böylece nerede olursanız olun internette  gezebilir, inanılmaz hızlarda indirme yapabilirsiniz.

iPhone 5 Güçlü A6 Çip

Apple tarafından tasarlanan yeni A6 çip, güçlü olmasına karşın son derece düşük güç bir tüketime sahiptir. İşlemci ve grafik performansı A5 çipten iki kata kadar daha hızlıdır. Ve tüm bu hıza rağmen, iPhone 5’in pil ömrü
olağan üstüdür.

iPhone 5 8 MB iSight Kamera.

Özel lensi, geliştirilmiş optik algılayıcısı ve panaromik çekimlerde bile yüksek kalite sunan 8 megapiksellik kamerasıyla fotoğraflarınız artık çok daha kaliteli. Ayrıca görüntü sabitleyici özelliği ile 1080p HD videolar da çekebileceksiniz.

iOS 6

Yeni harita uygulaması, Facebook entegrasyonu, Passbook ve çok daha fazlası artık dünyanın en gelişmiş mobil  işletim sisteminde. Hiçbir şey iPhone gibi değildir

Kolay Kullanım

Basitliği ve sadeliğiyle kullanım kılavuzuna ihtiyaç duymadan bir iPhone aldığınızda hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yazılım ve Donanım

Yazılımı da donanımı da tamamen Apple tarafından  yapıldığı için birlikte kusursuzca çalışırlar.

Hiçbir Yerde Bulamayacağınız iPhone 5 Özellikleri:

Multi-Touch, retina ekran, Siri 2, FaceTime ve hiçbir yerde bulamayacağınız daha pek çok özellik iPhone 5’te.
Dünyanın en geniş mobil uygulama merkezi App Store’da ihtiyacınız olan her şey için mutlaka bir uygulama vardır.

Gelişmiş Pil Ömrü

iPhone 5 pil ömrünü mümkün olduğunca uzun tutmaya uygun olarak tasarlanmıştır. Böylece şarjınızın bitmesi korkusunu  yaşamadan rahatça kullanabilirsiniz.

iTunes Erişiminiz Sadece iPhone’da

iPhone 5 ile müzik ve videolarınıza kolayca erişebilirsiniz. Böylece iTunes ile nerede olursanız olun keyfi yanınızda götürmüş olursunuz. 

Nokia Lumia 920 Fiyatı hakkında henüz kesin bir açıklama yapılmamış olsada Nokia Lumia 920 Fiyatı nın 1600 TL civarında olması bekleniyor.

30.3x70.8x10.7 milimetrelik boyutlara sahip Nokia Lumia 920’nin diğer akıllı telefonlara göre kalın görüntüsü hemen fark ediliyor. Bunun sebebi ise cihazda kullanılan bataryanın sahip olduğu yenilikçi özellikler. Tabii bu yenilikçilik tasarım konusunda böyle bir dezavantajı da beraberinde getirmiş. Aynı etki ağırlık konusunda da kendisini gösteriyor. Zira ürün 185 gramlık hissedilebilir bir ağırlığa sahip.4.5 inçlik ekranı bulunan bu ürünün 4.8 inçlik ekranlı Galaxy S3’e göre yaklaşık 50 gram daha ağır olduğunu hatırlatırsak bu konunun daha iyi anlaşılmasını sağlayabileceğimizi düşünüyorum.

          Nokia Lumia 920 Fiyatı  dışında tasarımı ile de dikkat çeken bir telefon.Nokia Lumia 920 Fiyatı 1650 tl olarak açıklandı. Genel olarak köşeli hatlara sahip olmasının aksine yan ve arka yüzeyinin hafif bombeli, yan kısımlarının da oval olmasıyla özgün bir görüntü ortaya koyuyor. Tüm bunlarla birlikte cihazın varlığı iddialı ve ben buradayım dercesine duruşu fark ediliyor. Alt kısımda yer alan üç dokunmatik tuştan biri, yani sağdaki hızlı arama yapma ihtiyaçları için düşünülmüş fakat cihazın genel kullanımı sırasında ister istemez bu tuşa dokunulabiliyor ve istenmediği halde kendimizi arama sayfasında bulabiliyoruz. Bütün olarak sade bir tasarımı bulunan cihaz, polikarbon materyal kullanılarak hazırlanmış bir dış kaplamaya sahip. Sağ yan kısımda ses yükseltme ve azaltma, güç ve kamera – deklanşör tuşları konumlandırılmış. Ürünün altında ise iki hoparlör bölümü ve ortalarında mini USB bağlantı yuvası yer alıyor.

Nokia Lumia 920 Donanım

Donanım cephesinde Nokia Lumia 920’nin en güçlü yanı harika ekranı. 4.5 inç boyutunda olan ekranda IPS TFT teknolojisinin yanı sıra PureMotion HD+ ve ClearBlack teknolojileri de kullanılmış. Sonuç olarak tüm bunlar harikulade bir ekranın kullanıcılarla buluşmasını sağlıyor. PureMotion teknolojisinden kısaca bahsedecek olursak, saniyede 60 kare ile gelen ekran 1080p HD videolarda ve ekran geçişlerinde yüksek performans sunarken, ekrana dokunuşlarda da üst seviyede tepki ortaya koyuyor. ClearBlack teknolojisi de özellikle dış ortamlardaki yüksek ışık gelen hallerde ekranın görünmemesinin önüne geçerek üstün bir görüntü ortaya koyarak kullanıcıların dış ışıktan etkilenmemesini sağlıyor. HD+ ifadesi ise PureMotion teknolojisinin 1280x768 piksel çözünürlüğünde görüntü sunan bu ekranda kendini göstermesinden geliyor. Zira Lumia 920, LED HDekrana sahip. Cihazın ekran hassasiyeti o kadar yüksek ki, isterseniz hassasiyetini ayarlar kısmından azaltabilirsiniz.  Ancak özellikle de kış mevsimde bulunmamız sebebiyle cihazı var olan yüksek hassasiyet ayarındayken eldivenle bile kullanabilirsiniz. İnç başında 332 piksel düştüğünü de ekleyelim. Ekranı artık alışkın olduğumuz Gorilla Glass 2 teknolojisi koruyor.

              Nokia Lumia 920’de yer alan işlemci gücüne değinecek olursak, bizi ilk olarak Qualcomm tarafından Snapdragonserisi altında üretilen MSM8960 kod adlı çift çekirdekli ve 1.5 GHz seviyesinde çalışan Krait işlemcikarşılıyor. Bu işlemciye Adreno 225 model bir ekran işlemcisi eşlik ediyor. Ara bellek yani RAM biriminin ise 1 GB olduğunu da ekleyelim. Bu donanım seti günümüzdeki üst seviye akıllı telefonlar için en alt seviye. Zira HTC ve Samsung gibi önde gelen üreticilerin bu seviyedeki ürünleri artık en az dört çekirdekli olarak geliyor. Ve hatta artık üst seviye akıllı telefonlar 2 GB’lık ara bellek parçacığı ile geliyor. Pratikteki deneyimiz sırasında, Windows Phone Store üzerine yer alan en popüler oyunlardan biri olan AE 3D Motor oyununu oynarken cihazın birkaç kez kastığını ve hafifçe takıldığını söylemeliyim. Bununla 1080p video çekimlerimizin birinde de kaydın birkaç yerde kesilmiş olduğunu fark ettim. Her ne kadar bunun sebebi birçok uygulama çalıştırdıktan sonra bahsettiğim oyun ve video deneyimlerin yaşanması olsa da performans konusunda bir not olarak düşülmeli. Zira elimizdeki ürün henüz fabrika ayarlarına yeni dönmüş bir cihazdı. 


Nokia Lumia 920 Yazılım

Lumia 920, Windows Phone ve Nokia yazılım deneyimini en iyi yansıtan telefon. Windows Phone 8 ile birlikte gelen yenilikler ve Nokia’nın Lumia 920’ye özgü uygulamaları, özellikle de fotoğraf çekme konusunda ürünü çok özel kılıyor. Diğer yandan Microsoft hesabı ile kendinizi cihaza tanımlıyorsunuz. Google’ın Android üzerindeki davranış yöntemleri gibi bu cihazda da Microsoft hesabınızı tanımlamanızla birlikte SkyDrive ve Outlook – Hotmail başta olmak üzere birçok yan servis de aktif kılınmış oluyor. Mesela hesabınızı tanımlamanızın ardından varsayılan e-posta uygulaması artık bir Hotmail uygulamasına dönüşüyor.

Facebook uygulaması cihazın içinde varsayılan olarak geliyor ve sadece bilgilerinizi girerek Facebook uygulamasını kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Fakat gelen Facebook uygulamasının Türkçe desteği bulunmuyor. İsterseniz Facebook Facebook+ isimli bir başka Facebook uygulamasını Windows Phone Mağazası üzerinden indirebiliyorsunuz.

Garanti Bankası, CNN Türk, Office, OneNote ve Yandex.Arama cihazın içinde gömülü olarak gelen harici uygulamalar. Tabii ki dileyen kullanıcılar bunları kaldırabiliyorlar. Internet Explorer ise olağan bir şekilde cihazın varsayılan internet tarayıcısı. Lumia 920 üzerinden başarılı bir performans ortaya koyan IE üzerinde doğrudan bir ifade girip “enter” tuşuna bastığınızda Yandex.Arama üzerinden arama yapabiliyorsunuz. Klasik tarayıcıların aksine bu uygulamada adres satırı sayfanın altında yer alıyor. Cihazın ekran kalitesini görmek için Internet Explorer üzerinden birkaç sayfa gezebilirsiniz. Zira en küçük noktaları bir son derece başarılı bir şekilde ekrana aktarabilen cihaz, hassasiyet ve derinlik gibi ekran teknolojilerine dair güzel örnek sunuyor.

Yazılım notları:
  • Ana ekran ve bazı uygulamalar geniş ekran kullanılamıyor. Bu ciddi bir eksiklik. Ana ekranı dikey kullanıp daha sonra mesela Facebook uygulamasına girdiğinizde ekranı çevirebiliyorsunuz. Diğer yandan ekran döndürme ya da döndürmeme seçeneği yok.
  • Türkçe klavye son derece başarılı. Kelimeyi yazmaya başlayınca gelen öneriler şu ana kadar gördüğüm en iyi öneri sistemi. Zira yazılması muhtemel eklere dair oldukça akıllı ve bilgiç bir sistem kullanılıyor. Aynı şekilde muhtemel sonraki kelime önerileri de başarılı. Türkçe klavyede Ö ve Ü harflerinin olmaması, O ve U’ya uzun basınca çıkmaları ilginç bir eksiklik. Bir de hayatımıza yeni giren TL simgesi Türkçe klavyede yer alıyor.
  • Bildirim alanı çok yetersiz ve kontrol edilmesi güç. Microsoft’un klasik işletim sisteminde bu zamana kadar hiç kullanmadığı ve akıllı telefonların hayatımıza yerleştirdiği bildirim özelliği, WP8 ve Lumia 920 üzerinde vasat bir görüntü çiziyor.
  • Kullanacağınız tema rengini birçok renk seçeneği arasından seçip isterseniz telefonun rengiyle bütünleştirebiliyorsunuz. Örnek olarak siyah renk bir Lumia 920 sahibi iseniz kırmızı tema renki harikulade bir birliktelik ve görüntü ortaya koyuyor.
  • 1080p video çekmeniz ya da benzer seviyede cihazın işlemcisini biraz zorlayacak işlemler yapmanız halinde ısınma gerçekleşmeye başlıyor. Bu ısınmanın biraz çabuk ve hızlı olduğunu belirtmeliyim.
  • Çekilen fotoğraflar, tanımlanan Microsoft hesabınızdaki SkyDrive klasörüne otomatik olarak yüklenebiliyor.
  • Çoklu uygulama ve uygulamalar arası geçiş desteği bulunuyor. Geri tuşuna uzun basınca açık olan diğer uygulamalara ya da sekmelere dair pencereler görüntülenebiliyor.
  • Birisi sizi aradığında eğer cihaz tuşu kilidindeyse önce kilidi açmak gerekiyor ve ardından çağrıyı cevaplayabiliyorsunuz.
  • Sesli komut sistemi işe yarıyor. Mesela “Open Hotmail” demeniz halinde Hotmail uygulaması açılıyor ve e-postalarınızı görüntüleyebiliyorsunuz. Aynı şekilde “Call XXX” demeniz halinde kişi listenizde yer alan o kişiyi arayabiliyorsunuz.
  • İnternet tarayıcısında Flash desteği yok.
  • Dosyalama sistemi bulunmuyor.


Klasik bir kalıpla ifade edecek olursak, Lumia 920’yi Lumia 920 yapan cihazın kamerası. 7.8 MP kamera, Carl Zeiss optiği sayesinde üstün bir performans ortaya koyuyor. Bu donanım, PureView teknolojisi ile birleşince de ortaya harikulade bir kamera deneyimi çıkıyor. Ön kamera ise 1.3 MPOtomatik odaklanma, konum etiketlemesi ve çift LED flaş desteği ürünün standart kamera özellikleri. Bilhassa gece çekimlerinde gerek iPhone 5 gerekse Galayx S3’e büyük bir fark atıyor Lumia 920. Hatta insan gözüyle görünmeyen alanları bir gece çekiminde flaş kullanmadan kamera sayesinde ekrana taşımak mümkün. Bu doğrultuda iPhone 4S, Galaxy S3 ve Lumia 920’yi test ettiğimiz gece çekimi fotoğrafları şu şekilde:
lumia 920 gece çekimi karşılaştırma
Fotoğraf ayarları kısmında kullanıcılara pek seçenek sunulmuyor. Yani kullanıcılar, “yakın çekim”, “gece”, “gece portre”, “spor” ve “arka ışık” sahnelerinden birini seçebiliyorlar. Buna ek olarak iso, pozlama değeri, beyaz dengesi, görüntü oranı ve odak yardım ışığının olup olmaması kullanıcıların değiştirebileceği noktalar. Diğer yandan lensler bölümünden kamera ile harikalar yaratmanızı sağlayacak ek yazılımları görebiliyor ve yenilerini edinebiliyoruz.

Nokia Lumia 920 Fiyatı ise 1650 TL

Ruslar Gangnam Style çılgınlığına seksi bir kliple eşlik etmeye karar verdiler.Görsel show değeri taşıyan klip ve oldukça başarılı bir parça ,yapımın özenti gibi karşılanmamasını sağlıyor.Oldukça yaratıcı ve hareketli bir taklit olduğunu söyleyebiliriz.Ruslar Gangnam Style a yeni bir boyut kazadırdılar ve gamgam çılgınlığını kendi köşelerine de taşımış oldular.Klip gamgam müziğe ile başlıyor daha sonra özgün kimliğine kavuşuyor.İşte Yeni Hit Ruslar Gangnam Style Videoğsu ;


Yeni yıl hızla yaklaşması ile herkes ZTE Grand S Fiyatı hakkında dedikodulara başladı. ZTE Grand S Fiyatı 1750 tl den aşağı olmamsı bekleniyor.Teknoloji dünyasında gözler 8 Ocak 2013'te Las Vegas'ta başlayacak olan CES 2013 etkinliğine dikilmiş durumda. Teknoloji dünyasının dev firmaları kozlarını 8 Ocak'a saklamaya çalışıyor olsa da, İnternet aleminde bilgi sızıntılarından kaçınmak neredeyse imkansız. Çinli firma ZTE'nin yeni amiral gemisi ZTE Grand Sve fiyatı, sızıntı görseller ve bilgiler eşliğinde karşımıza çıktı. 

5 inç 1920 x 1080 piksel çözünürlüklü ekrana sahip olan ZTE Grand S ve fiyatı, iddialara göre 'dünyanın en ince 5 inç full HD akıllı telefonu' ünvanını taşıyacak. Henüz bu telefon hakkında detaylı teknik bilgiler bulunmuyor, ancak ZTE Grand S ve fiyatı te Android Jelly Bean işletim sistemi, 4 çekirdekli işlemci, 13MP kamera, 2GB RAM ve geniş bir dahili depolama alanı bulunduğunu tahmin etmek zor değil. Daha fazla bilgi için yaklaşık 2 hafta daha beklememiz gerekecek. Detaylar için Techno-Labs'ı takip etmeye devam edin. 

ZTE Grand S ve fiyatı : Ürün 1750 TL den ülke içi satışına gireceği söyleniyor.


Microsoft Firması, Office 365'i 10 çalışanı olan KOBİ'lere 90 gün boyunca bedava sunuyor!


Microsoft Türkiye, Çelikel Alüminyum, Honda Türkiye ve Balerin Kozmetik gibi şirketlerin tercihi Office 365'i, 10 kullanıcıya kadar çalışanı olan KOBİ'lere 90 gün boyunca deneyebilmeleri için bedava sunuyor.

Microsoft Türkiye, KOBİ'lere Office deneyimini buluta taşıyan yeni nesil iletişim ve birlikte çalışma çözümü Office 365'i 90gün boyunca deneme imkânı sunuyor. Türkiye'deki KOBİ'ler, küçük işletmelerin büyümesi, rekabet etmesi ve en iyi yaptıkları iş olan müşterilerine hizmete odaklanmaları için ihtiyaç duydukları güveni sunan Office 365 için sunulan bu fırsattan,şubat ayı sonuna kadar yararlanabilecek. Bulut tabanlı bir üretkenlik hizmeti olan Office 365 işletmelerin birlikte çalışma, kurumsal seviyede e-posta, online toplantı ve belgelere herhangi bir yerden erişim gibi tüm ihtiyaçlarını bilgi teklonojileri alanında zorluk yaşamadan karşılayabilmelerini sağlıyor.
Microsoft Türkiye Office Pazarlama Grup Müdürü Çiğdem Kayalı, "Küçük ölçekli işletmelerin Office 365'i denemeleri için bundan daha iyi bir zaman olamaz. Microsoft 10 kullanıcıya kadar çalışanı olan işletmelere 90 günlük ücretsiz deneme sürümü sunuyor. Şirketler bu ücretsiz fırsattan 2013 Şubat ayı sonuna kadar yararlanabilecek. Bunun yanı sıra Microsoft Office Ev ve İş 2010 veya Professional 2010'ın bir kopyasını satın alan ve aktive eden küçük işletmeler, 5 kullanıcıya kadar Office 365 Small Business Premium sürümünün 90 günlük deneme sürümünü elde edecek" dedi.
Uzun süredir Office 365'i deneyimleyen Çelikel Alüminyum'un Bilgi İşlem Yöneticisi Özlem Eroğlu Uşun, "Önümüzdeki beş yıl içinde iletişim sistemi için yapmamız gereken toplam yatırıma baktığımızda, Office 365'i tercih ederek donanım, yazılım ve yönetim maliyetlerinden üçte iki oranda tasarruf sağladığımızı görüyoruz" dedi.



HTC M7 Özellikleri ve Fiyati


HTC firmasının 2013 ‘teki yeni amirali M7′ nin teknik donanımları ortaya çıktı. HTC one M7 2013′te bir çok şeyi değiştirecek gibi görünüyor.Müthiş geliyor.


HTC M7 rakibi htc one x  ile boyutları aynı olması bekleniyor.HTC M7 468 piksel yoğunluğu ile İphone 5′teki 326 piksel yoğunlu ve Samsung galaxy S3 teki 306 ppi olduğunu düşünürsek htc m7′nin diğer telefonlara göre daha iyi keskinlik sunacak.HTC M7′nin çözünürlüğü ise  1920*1080p çözünürlük ile iphone 5′in 1136*640 çözünürlüklü telefonu ve galaxy s3′ün 1280*720 çözünürlüklü telefonunu %40 oranında geride bırakacak.HTC M7′yi 2013′ün şubat ayında mobil dünya kongresinde tanıtması bekleniyor.

HTC M7 Özellikleri ve Fiyati


HTC M7 Teknik Donanım Özellikleri

HTC M7 ekran özellikleri : 4.7 inç Full hd 1920*1080p 468 ppi çözünürlükte
İşlemcisi: Qualcomm 1.7GHz quad-core Snapdragon S4 pro 4 çekirdek
Kamera : 13 megapiksel SOLUX f/2.0 ana kamera, ön kamera 2 megapiksel
Ram: 2 gb ram
Dahili hafızası:32 gb
GPU grafik: Adreno 320 gpu
Pil: 2300 mAh li pro batarya
Bağlantı özellikleri:LTE 42 mbps HSDPA wifi 802.11 ac
İşletim sistemi: Android 4.2 jelly bean sense 5 UX arayüz
Ses özellikleri: Beats audio stereo ses

Samsung firmasının  WMC 2013′ te tanıtması beklenen yeni bir cihaz ortaya çıktı. Samsung Galaxy Frame isimli verdiği  telefonu tanıtmaya hazırlanıyor. 
Samsung firması 2012 yılındaki başarısını 2013 yılında da sürdürmek için piyasaya her segmentten phone hazırlığında. Samsung’ un MWC 2013′ te tanıtması beklenen Galaxy S4 hakkındaki iddialar birbiri ardına gelirken, Koreli üreticinin giriş ve orta seviyesinde olacak olan yeni modellerinden de ilk bilgiler gelmeye başladmıs durumda.
Samsung firmasının’ un Galaxy Ace veya Galaxy Mini serisine dahil etmesi beklenen yeni telefonu Galaxy Frame hakkında ilk iddialar Sammobile tarafından paylaşıldı. Galaxy Frame, GT-S6810 model numarasına sahip bir cihaz.
Samsung firmasının un orta seviye telefonları arasında yerini alacak olması beklenen Galaxy Frame’ in teknik özellikleri hakkında detaylı bilgi şu anda mevcut değil. Telefonun dahil edileceği Ace ve Mini serilerine baktığımızda bizleri çok farklı bir cihazın beklemediğini söyleyebiliriz.
Galaxy Frame’ in inci beyazı rengiyle 2013 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor.

Samsung Galaxy Frame Özellikleri ve fiyatı hakkında kesin bir bilgi henüz yok.
ZTE Grand S 5-inch 1080p Özellikleri

ZTE Grand S 5-inch fiyatı ne kadar gibi sorular şuan için cevapsız klacak gibi.Bu sayfayı takip ederek fiyatını açıklandığı an itibari ile öğrenebilirsiniz.

Yeni yıl hızla yaklaşıyor, teknoloji dünyasında gözler 8 Ocak 2013'te Las Vegas'ta başlayacak olan CES 2013 etkinliğine dikilmiş durumda. Teknoloji dünyasının dev firmaları kozlarını 8 Ocak'a saklamaya çalışıyor olsa da, İnternet aleminde bilgi sızıntılarından kaçınmak neredeyse imkansız. Çinli firma ZTE'nin yeni amiral gemisi ZTE Grand S, sızıntı görseller ve bilgiler eşliğinde karşımıza çıktı. 

5 inç 1920 x 1080 piksel çözünürlüklü ekrana sahip olan ZTE Grand S, iddialara göre 'dünyanın en ince 5 inç full HD akıllı telefonu' ünvanını taşıyacak. Henüz bu telefon hakkında detaylı teknik bilgiler bulunmuyor, ancak Grand S'te Android Jelly Bean işletim sistemi, 4 çekirdekli işlemci, 13MP kamera, 2GB RAM ve geniş bir dahili depolama alanı bulunduğunu tahmin etmek zor değil. Daha fazla bilgi için yaklaşık 2 hafta daha beklememiz gerekecek. Detaylar için Techno-Labs'ı takip etmeye devam edin. 


ZTE Grand S 5-inch 1080p Fiyatı 
Güncel Sigara Fiyatları 2013 açıklandı.Yeni fiyatları aşağıda listelenmektedir.Sitemiz ayrıca Güncel alkol fiyatlarını ve 2013 Alkol zamlarını bulabilirsiniz.Sitenin Sağ tarafındaki arama butonunu kullanabilirsiniz.Sigara Fiyatları 2013 konusune gelirsek sigaraya olan düşkünlüğümüz nedeniyle bazı markalar kendilerini çeyrek altın sanmaya başlamışlar.Sigara Fiyatları 2013 listesi aşağıdadır.

ADIFİYAT
TEKEL 2001 KISA MAROON KUTU-1067775,50Türk Lirası
TEKEL 2001 UZUN MAROON YUMUŞAK PAKET-1067875,50Türk Lirası
TEKEL 2000 KIRMIZI UZUN YUMUŞAK PAKET-1067295,50Türk Lirası
TEKEL 2000 KIRMIZI KISA KUTU PAKET-1067655,50Türk Lirası
TEKEL 2000 MAVI KISA KUTU PAKET-1067645,50Türk Lirası
SAMSUN KISA YUMUŞAK PAKET -1067285,20Türk Lirası
SAMSUN UZUN YUMUŞAK PAKET -1067605,20Türk Lirası
SAMSUN 216 KISA YUMUŞAK PAKET-1067705,25Türk Lirası
SAMSUN 216 KISA KUTU PAKET -1067615,50Türk Lirası
MALTEPE KISA -1067625,20Türk Lirası
MALTEPE GOLD UZUN YUMUŞAK PAKET -1055285,50Türk Lirası
YENİ HARMAN UZUN YUMUŞAK PAKET5,40Türk Lirası
BAHAR KIRMIZI UZUN YUMUŞAK PAKET-1055235,20Türk Lirası
MELTEM MENTOLLÜ ADET5,40Türk Lirası
TEKEL 2001 KISA SOFT -1059535,50Türk Lirası
TEKEL 2001 UZUN KUTU MAVİ-1067685,50Türk Lirası
VICEROY NAVY SPECIAL KS-1067695,50Türk Lirası
VICEROY RUBY KS -1067815,50Türk Lirası
VICEROY RUBY KIRMIZI UZUN -1067825,50Türk Lirası
VICEROY FUME KS SÜPER LIGHT -1067325,50Türk Lirası
VICEROY NAVY KS-1067355,50Türk Lirası
VICEROY NAVY SPECIAL UZUN SL-1067805,50Türk Lirası
PALL MALL SUN KS KIRMIZI-1067085,50Türk Lirası
PALL MALL SEA KS MAVİ-1067315,50Türk Lirası
PALL MALL WİND KS TURUNCU-1067205,50Türk Lirası
KENT SONİC WHITE-1067568,00Türk Lirası
KENT SONİC BLUE-1022858,00Türk Lirası
KENT SILVER GRİ-1022908,00Türk Lirası
TEKEL 2001 KISA KUTU MAVİ -1067855,50Türk Lirası
KENT BLACK KUTU7,00Türk Lirası
VIGOR ULTİMATE5,50Türk Lirası
WINNER SUPER SLIMS5,50Türk Lirası
WINNER PREMIUM SLIMS (MAVİ)5,50Türk Lirası
WINNER SLİMS DORE (SARI)5,50Türk Lirası
VİGOR OCEAN BLUE5,50Türk Lirası
HD ALTIN YAPRAK SLİMS5,00Türk Lirası
HD BLUE KISA BOX5,00Türk Lirası
HD SLİMS BLUE5,00Türk Lirası
KLASİK 100s UZUN5,25Türk Lirası
KLASİK KS KISA5,25Türk Lirası
DAVİDOFF KISA ADET800Türk Lirası
DAVİDOFF KISA İNCE ADET8,00Türk Lirası
DAVİDOFF GOLD KISA SLIM8,00Türk Lirası
DAVİDOFF KISA LIGHT ADET8,00Türk Lirası
BIANCA MOR İNCE ADET5,75Türk Lirası
BIANCA PEMBE İNCE ADET5,75Türk Lirası
POLO BLUE SLİMS5,50Türk Lirası
WESTSILVER GRİ KISA ADET5,50Türk Lirası
WEST ICE5,50Türk Lirası
POLO SILVER SLİMS5,50Türk Lirası
KLASİK GOLD5,25Türk Lirası
WEST BLUE KISA5,50Türk Lirası
WEST BLUE UZUN5,50Türk Lirası
WINSTON KISA KUTU CLASSIC RC BOX5,50Türk Lirası
WINSTON KISA PAKET CLASSIC SOFT5,50Türk Lirası
WINSTON KISA KUTU BLUE LIGHT5,50Türk Lirası
WINSTON KISA KUTU SILVER SÜPER5,50Türk Lirası
MONTE CARLO UZUN ADET5,50Türk Lirası
MONTE CARLO KISA KUTU RED5,50Türk Lirası
MONTE CARLO KISA KUTU BLUE5,50Türk Lirası
CAMEL KISA SOFT PAKET6,00Türk Lirası
WINSTON BLUE SLIMS İNCE5,50Türk Lirası
MONTE CARLO NIGHT BLUE KISA5,50Türk Lirası
CAMEL KISA BOX ADET7,00Türk Lirası
SALEM KISA BOX MENTHOL GREEN8,00Türk Lirası
LD KISA KIRMIZI5,25Türk Lirası
LD BLUE KISA5,25Türk Lirası
LD SLİMS LODOS DENİZCİSİ5,25Türk Lirası
MORE KISA KIRMIZI KUTU5,50Türk Lirası
WINSTON KISA KUTU CODE5,50Türk Lirası
WINSTON UZUN KUTU RC5,50Türk Lirası
WINSTON WHITE BOX KISA5,50Türk Lirası
MARLBORO UZUN ADET8,00Türk Lirası
MARLBORO KISA ADET8,00Türk Lirası
MARLBORO GOLD KISA BOX8,00Türk Lirası
MARLBORO GOLD UZUN 100′S8,00Türk Lirası
MARLBORO KISA FSB8,00Türk Lirası
LM KISA LIGHT ADET5,25Türk Lirası
LM KISA SUPER LIGHT ADET5,25Türk Lirası
LM UZUN ADET5,50Türk Lirası
LM KISA ADET5,50Türk Lirası
L&M RED MARK KSB5,25Türk Lirası
PARLIAMENT UZUN ADET8,25Türk Lirası
PARLIAMENT KISA ADET8,25Türk Lirası
PARLIAMENT AQUA KISA8,25Türk Lirası
MURATTI ROSSO KS RCB (NORMAL)5,50Türk Lirası
MURATTI LIGHT KISA TONE ADET5,50Türk Lirası
CHESTERFIELD KISA ADET8,00Türk Lirası
CHESTERFIELD BLUE KISA ADET7,00Türk Lirası
BOND UZUN ADET5,50Türk Lirası
BOND STREET KISA RED5,50Türk Lirası
LARK KSB KISA5,50Türk Lirası
LARK 100 UZUN5,50Türk Lirası
L&M BLUE MARK KSB5,25Türk Lirası
L&M SILVER MARK5,25Türk Lirası
LARK BLUE REC KISA5,50Türk Lirası
MARLBORO KISA GOLD FSB8,00Türk Lirası
BOND STREET KISA BLUE5,50Türk Lirası
MURATTI LINE KUTU5,50Türk Lirası
MARLBORO BLACK KISA KUTU8,00Türk Lirası
MARLBORO MENTHOL KISA8,00Türk Lirası
LARK BLUE UZUN5,50Türk Lirası