Herkesin merakla beklediği survivor finaline Nihat,Anıl,Hasan ve Begüm kaldı. Finale giden bu dörtlüden birisi şampiyonluk ipini göğüsleyecek.Müthiş ödüllerin açıklandığı son haftalarda nefesler tutuluyor artık.Hasan ve Nihat ittifağı ile Anıl ve Begüm başa çıkmaya çalışıyorlar.Sonucu heb birlikte önümüzdeki haftalarda bu sitede göreceğiz ..
Survivor Hasan hasan survivor
Fenerium yeni sezon modelleri,katalog çekimleri,ürün fiyatları ve modeller üzerinde ilk izlenimlerii.

Fenerium 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu Ürün Çekimleri dün Şükrü Saracoğlu Stadyumu Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı soyunma odasında oluşturulan stüdyo ortamında yapıldı.  2 bayan, 2 erkek, 2 de çocuk mankenin kullanıldığı çekimlerde 7’den 70’e tüm Fenerbahçeli taraftarlarımıza hitap edecek farklı ürün modelleri mankenlerin üzerlerinde farklı temalar ile fotoğraflandı.

Tribün, Kolej, Aktif, Trend ve Club koleksiyonu dahilindeki yeni sezon ürünlerinin çekimlerinin yapıldığı ve oldukça keyifli geçen organizasyon tüm gün sürdü. 

Bu sezon 2012 Fenerium İlkbahar / Yaz koleksiyonu TRİBÜN KONSEPTİ’ nde baskısız, basic tişört, polo ve eşofman takımları fanatik Fenerbahçelilerin beğenisine sunuldu. Bu koleksiyonla Fanatik Fenerbahçeliler, istedikleri her yerde, gerek maçta gerekse dışarıda, Fenerbahçe’nin sloganlarını üzerlerinde taşıyabilecekler. Fenerbahçe taraftarları Tribün Koleksiyonu’nda Fenerbahçe’nin 6 renk logosunu göğüslerinde gururla taşırlarken, Kolej konsepti dahilindeki modellerde ise yine Fenerbahçe’nin farklı logo kombinasyonlarını karşılarında bulacaklar. Her sezon büyük ilgiyle karşılanan kolej tarzı polo ve tişörtler, bu sezon da beyazı ve mavinin tüm tonlarını, lacivert ve sarıyla harmanlayarak baharın gelişini haber verircesine canlı ve enerjik.

Fenerium koleksiyonlarına yaklaşık 2 sene önce giren ve sporcuların ve tüm spor yapan taraftarların her sezon merakla beklediği Aktif koleksiyonu, polyester tişört ve eşofman takımlarıyla ve dikkat çeken renk kombinasyonlarıyla, sadece spor yaparken değil, mevsimle birlikte sıklaşacak olan hafta sonu gezilerinde de kullanılabilecek şıklık ve rahatlıkta.

Yazın sıcak günleri için, ayrıca tasarlanmış özel "Surf" konseptinde, taraftarlar, birbirinden farklı tarzda mayo şort ve plajda giymek üzere kombin edebilecekleri tişörtleri bulacaklar.. Tasarımlarda özellikle hareket rahatlığı sağlayan erkek modeller, bayan taraftarlarımızın vazgeçemediği payetli ürünler, "su efektli " baskılar, bu sezonda da devam ediyor.

Özellikle gündelik yaşama yönelik olan ve Fenerium koleksiyonuna farklı bir bakış açısı getiren Fenerium Club Koleksiyonu, müdavimlerine, yaz sezonunda da, Fenerbahçeli olmanın gururunu, iş ve arkadaş ortamlarında  da rahatlıkla kullanabilecekleri triko kazaklar, gömlekler ve pololarla, günün 24 saati hissetmeye devam etmelerini sağlayacak.

İlkbahar/Yaz sezonunun en büyük sürprizi ise, hamileler için özel tasarlanmış ve esprili tişörtlerden oluşan "hamile koleksiyonu", bu yaz, hem anne adaylarını hem de yeni doğacak Fenerbahçeli minik taraftarları memnun edecek.


Fenerium’un yeni ilkbahar-yaz sezonu koleksiyonunu yakından görüp incelemek isteyen tüm taraftarlarımız Fenerium mağazalarına davetlidirler.
Eden Hazard Transfer ücreti,hakkında bilinmeyenler,Eden Hazard hakkında genel bilgi yazı dizisi

Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu Chelsea, Lille forması giyen Eden Hazard'la her konuda anlaştıklarını ve oyuncunun gelecek sezondan itibaren kadrolarında olacağını duyurdu.

Transferin gözde isimlerinden olan ve Lille formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri çeken Hazard, daha önce yaptığı açıklamada yeni takımının Chelsea olacağını ifade etmişti.

Karim Benzema real madridte forma giyen fransız futbolcu müslüman mı değil mi sorusu akılları karıştırıyor. Peki gerçekten de karim benzema hristiyan mı ?
Lyon'da 4 şampiyonluk yaşamıştır. Fransa Ligue 1'in 2007-2008 sezonunda gol kralı olmuştur. Futbola doğup büyüdüğü Lyon şehrinde bölgesel bir takım olan Bron Terraillon' da başlamış, 1996 yılında şehrin