Hızlı ve Öfkeli'nin Yeni Oyuncusu Rihanna !!



The Fast and Furious serisinin altıncısı geliyor ve serinin en son filmindeRihanna da rol alacak.

Battleship’te edindiği oyunculuk deneyiminden çok etkilendiğini söyleyen 24 yaşındaki şarkıcı Rihanna yapımcıların da dikkatini çekti ve Fast and Furious’daki kötü karakter için mükemmel olacağını düşündüler.

Kaynaklara göre:  Rihanna filmde kötü bir karakteri canlandıracak. Karakter biraz sert ve hiç hapse girmemiş biri olacak aynı Rihanna’nın gerçek hayatta olduğu gibi. Rihanna Vin Diesel ve Dwayne Johnson’ın

Havyar Çeşitleri ,  Havyar Nasıl yenmeli hakkında yazı Dizisi

Her çeşit balık yumurtasına havyar denir ancak bazı balıkların yumurtası daha değerlidir.

Balık yumurtaları arasında en değerlisi Hazar Denizi'nde çıkan Mersin balığının yumurtası ve bir Mersin balığı olan, çirozdan elde edilen yumurtalardır.
Hazar denizinde çıkan ve adı Beluga olan bu yumurtanın rengi açık gri ve füme olur. Havyarlar arasında en nadir bulunanı ve dolayısıyla en pahalısıdır.

Sevruga ise siyah veya çok koyu gri renlidir ve en çok bulunabilen havyardır.

Osciete en çok tercih edilen havyardır. Gri-altın-kahverengi arasında bir rengi vardır.


Her tür balık yumurtasına Havyar  denilir. Fakat bazı  balıkların yumurtaları  özel bir yiyecek olarak değerlendirilir. Bu havyarlar özellikle, Hazar Denizi’nde yaşayan Mersin balıklarının döllenmiş umurtalarından elde edilirler. Havyar siyah ve kırmızı olarak 2’ye ayrılırlar. İçlerinde en iyisi  siyah  havyardır. Siyah  havyar tatlı sularda, ırmak ağızlarında yumurtlayan Mersin balığının yumurtasından yapılır. Siyah havyarın en özeli ve pahalısı “Beluga” havyarıdır. Havyarın iyisi genellikle kışın elde edilir. Somondan alınan kırmızı havyar ise siyah havyar kadar değerli değildir. En lezzetli havyar Rusya ve İran’da bulunur.
Havyarın yanında içilen en iyi içki şampanyadır. Buzlu votkada servis edilebilir.


Havyar türleri ise:
Beluga: Üç tür arasında en büyük Mersin türüdür. Havyarı yumuşak tada sahip  mavi -gri renktedir.
Osetra: Havyarlar  arasında en çok çeşitlilik  gösterenidir. Dipte beslenen bir balık olduğundan, yedikleri çıkardığı yumurtanın tadını etkiler. Havyarı  koyu griden, koyu kahverengi ve altın rengine kadar değişiklik gösterir.
Sevruga: Üç Mersin balığının en ufağıdır. Havyarı gri-siyah ve ince taneli olup çok güçlübir tada sahiptir.
Havyar  Nasıl Servis edilir:
Havyar  genellikle, yumurta, soğan, limon kreması ve tost ekmeği ile servis edilir.  Eğer çok  kaliteli bir havyar  ise bu malzemeleri kullanmayıp  direk tost ekmeğine hafif bastırarak sürülür ve bu  şekilde servis edilir.  Yada özel kaşığı ile servis edilmiş ise direk ağıza atılarakda tüketilebilir.
Havyar Protein Zengini:
Dişi Mersin  balığının yumurtası olan havyar; bol protein, yağ, B12, B6, B2, PP, C, A Vitaminleri ile bir çok madeni tuzları da ihtiva ettiğinden besin değeri çok yüksektir. 50gr havyarda 1400 kcal vardır.
Balık yumurtası olarak bilinen ve tuzlanıp kurutulduktan sonra hava alıp okside olmaması için üzeri balmumu ile kaplanan yumurta ise,  hızla büyüyen ve boyu bir metreyi aşabilen Karadeniz’de yaşayan Has Kefal’in  yumurtasıdır. O da havyar gibi çok lezzetlidir ve onunda hem kalorisi hem kolestrolu  fazladır.
Havyar Üretimi
Balıklar yumurtlama mevsiminde toplanır. Canlı haldeki balığın karnındaki yumrutalar alınır. Karnı dikildikten sonra tekrar suya bırakılır. Bu şekilde aynı  balıktan bir kaç defa yumurta elde edilir.

Nvidia, Kepler tabanlı çift grafik işlemciye sahip yeni GeForce GTX 690 grafik kartını duyurdu. 3 Mayıs'ta piyasaya sürülmeye başlanacak olan kart, pazardaki en hızlı grafik kartı olacak.

Nvidia GTX 690, gücünü 915MHz temel saat hızında ve 1019MHz hızlandırılmış saat hızında çalışan 3.072 CUDA çekirdeğinden elde ediyor.  Nvidia GTX 690 , 5GB 512-bit GDDR5 RAM'e sahip. Nvidia'nın basın bildirisinde sağladığı hız testlerine göre GTX 690, bazı oyunlarda performansı GTX 680'e göre ikiye katlamış durumda. GTX 680, Crysis 2'yi ultra ayarlarda 32.3 fps ile çalıştırırken, GTX 690 aynı ayarlarda 57.8 fps veriyor. Dirt 3 (8xAA/16xA) GTX 680'de 62.3 fps verirken GTX 690'da 11.2 fps'yi görüyor. Nvidia'nın tüm hız testlerini 2.500x1.600 çözünürlüğünde çalıştırdığını söyleyelim.


Mia Kirshner, hiç kuşkusuz ki sinema ve televizyon yapımlarının en seksi ve cesur aktrislerinden birisi. Kendine has karizması ve güzel ses tonuyla çoğu kişiyi büyüleyen güzel oyuncumuzun yer aldığı yapımlardan ispiyon içeren profil yazısını merak edenler, yazının devamından ulaşabilirler.





2012 yılının en trend t-shirtleri , en moda t-shirtleri için hazırladığımız yaz dizisi.Moda da bu blog da artık.

Tişörtler bu sezon büyük bir geri dönüş yaşıyor. Günlük hayatın vazgeçilmezi olarak gördüğümüz tişörtler artık bir hayli iddialı… Özellikle dijital baskılı tişörtlerin revaçta olduğu bu sıralar sevdiğim tişört markalarına bir bir göz gezdirip aralarından favorilerimi seçtim. Yine de hassasiyetle belirtmem gerekir, nasıl ki mayoda değişmez favorim We Are Handsome ise, tişörtteki favorim de Your Eyes Lie’dır. İşte 2012′nin en çok beğendiğim tişört modelleri…







LOL Poster


Lol Filmi 2012 Konusu 


Okulda yeni bir yıl başlarken yakında onun en iyi arkadaşı, onun için duygularınıortaya umut verici müzisyen Kyle, sürpriz olmamış, Lola kalbi, sevgilisi tarafından bozuldu.


Lol Filmi 2012 Oyuncuları 



Miley CyrusMiley Cyrus...
Ashley GreeneAshley Greene...
Ashley
Douglas BoothDouglas Booth...
Kyle
Demi MooreDemi Moore...
Adam G. SevaniAdam G. Sevani...
Max
Thomas JaneThomas Jane
Gina GershonGina Gershon
Austin NicholsAustin Nichols...
Michelle BurkeMichelle Burke...
Lauren
Jean-Luc BilodeauJean-Luc Bilodeau...
Jeremy
Jay HernandezJay Hernandez...
James
Fisher StevensFisher Stevens
Marlo ThomasMarlo Thomas...
Gran
Ashley HinshawAshley Hinshaw...
Emily
Nora DunnNora Dunn...
Emily's Mom

Miley Cyrus Filmi 2012,Miley Cyrus Filmi Hakkında,Miley Cyrus Filmi fragmanı ,Miley Cyrus Lol Filmi 2012
War Horse Poster




2012 War Horse Oyuncuları



Jeremy IrvineJeremy Irvine...
Peter MullanPeter Mullan...
Emily WatsonEmily Watson...
Niels ArestrupNiels Arestrup...
Grandfather
David ThewlisDavid Thewlis...
Lyons
Tom HiddlestonTom Hiddleston...
Benedict CumberbatchBenedict Cumberbatch...
Celine BuckensCeline Buckens...
Toby KebbellToby Kebbell...
Geordie Soldier
Patrick KennedyPatrick Kennedy...
Leonard CarowLeonard Carow...
Michael
David KrossDavid Kross...
Gunther
Matt MilneMatt Milne...
Andrew Easton
Robert EmmsRobert Emms...
David Lyons
Eddie MarsanEddie Marsan...
Sgt. Fry

2012 War Horse Filmi Konusu 


Dartmoor, 1914: karısının dehşet çiftçi Narracott için safkan bir at yerine pullukhayvan satın alır, ama onun Ergenlik çağındaki oğlu Albert atı yetiştiren ve onu Joeyçağırdığında, iki ayrılmaz oldu. Onun hasat başarısız olduğunda, çiftçi İngiliz süvariiçin Joey satmak zorunda ve korkunç bir saldırı sonrasında iki kez daha Almanlar vedeğişiklikler eller tarafından yakalanır nerede, o bulunamadı içinde dikenli tel takılmışönce Fransa'ya sevk edilir dört yıl sonra ve serbest Mans Land. O İngiliz hatlarının gerisinde verildiği durumda Albert, şimdi özel, geçici gaz tarafından kör edilmiş, ancak yine de onun sevgili Joey tanır.Ateşkes ilan edilir Ancak, Joey kapalı ihalesiüzere ayarlanmıştır. Sonuçta onlar irade Albert ve Joey birlikte eve dönüş geçirdik.



Director: 

Steven Spielberg

Bir Steven Spielberg Filmidir.